19-річному Дмитру Роману терміново необхідна операція на серці

3.04.2019, 15:35 Переглядів: 4 539

 

Родина хлопця вже зібрала більшу половину суми, не вистачає лише 40 тисяч гривень

Дмитро Роман з Глобинщини потребує фінансової допомоги, щоб зробити операцію на серці. У 19-річного Дмитра є час до 20 квітня зібрати необхідну суму для проведення операції в Національному інституті серцево-судинної хірургії імeні М.М.Амосова. Родина Дмитра самотужки за підтримки рідних назбирала 50 тисяч гривень, ще 30 тисяч гривень перерахували небайдужі містяни. Проте час спливає, й залишається назбирати менше половини необхідної суми - 40 тисяч гривень (всього для проведення операції необхідно 120 тисяч гривень).


Проблеми з серцем у Дмитра діагностували ще в 15-річному віці. Лікарі діагностували у хлопця вроджений порок серця й поставили на облік в Національному інституті серцево-судинної хірургії імeні М.М.Амосова. Лікарі заспокоювали, що хвороба може перерости, тому нагальної потреби в оперативному лікуванні немає.


Закінчивши професійно-технічний ліцей та розпочавши роботу на місцевому м’ясокомбінаті хвороба нагадала про себе. Восени минулого року стан Дмитра Романа різко погіршився. Після чергового обстеження, медики констатували, що для порятунку життя хлопцю необхідне оперативне втручання для заміни «артального трьохстворчатого клапана» в серці.


Родина Дмитра прохає допомоги для порятунку сина.


Реквізити для перерахунку допомоги:

Картка ПриватБанку: 5168 7573 7740 2104 (Роман Юрій Васильович, батько)

Контактний номер телефону Юрія Васильовича 067-726-05-47


10 квітня у Глобинському РБК відбудеться благодійний концерт «Подаруй мені крила» для підтримки Дмитра. У програмі: заслужена артистка України Олена Білоконь й автор виконавець Володимир Клаусенко, народний аматорський гурт «Сусіди» та учасники художньої самодіяльності Глобинського району. 


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх