Черги в «Ощадбанку» не закінчуються: враження кременчужан від монетизації субсидій

26.03.2019, 17:02 Переглядів: 6 285 Коментарів: 6

 

Через потік субсидіантів навіть отримати зарплатну картку стало проблемою — доводиться чекати черги три години

Йде третій тиждень видачі субсидій готівкою «Ощадбанку», і черги не закінчуються. Нагадаємо, субсидії з 12 березня готівкою видають не пенсіонерам, а також у списках опинилися жертви помилок. Люди скаржаться, що сидять у чергах по дві-три години — навіть не за готівкою, а просто за тим, щоб отримати готову картку.


 


- Мені треба отримати зарплатну картку. Талончик видали в 10.14, ось досі сиджу, на годиннику 13.22, - поділилася з нами враженнями кременчужанка.


Раніше ми розповідали про власний досвід: співробітниця редакції заздалегідь відкрила соціальну картку, щоб не стояти в черзі за субсидією. Тепер вона поділилася враженнями:


- Картка йшла у відділення навіть більше двох тижнів. Спочатку я отримала SMS про те, що мені нарахована субсидія на картку. І лише 25 березня — про те, що сама картка надійшла на відділення. Пішла з надією, що черги вже розсмокталися. Та де там! Розвернулася та й пішла собі далі чекати. За компослуги заплатила повністю, тепер чекаю, коли ж можна буде спокійно отримати картку та зняти субсидію.


Редакція отримала лист від читачки, яка теж поділилася враженнями від монетизації субсидій:


«Читала у вас як отримати гроші в «Ощадбанку, думаю є що додати. Таких умов обслуговування карти я не зустрічала в жодному банку! Перше, що мене дуже здивувало: SMS банкінг і онлайн банкінг платний, все банки навпаки вітають і підтримують онлайн банкінг, а тут необхідно платити 5-7 грн за місяць.


Так само що б дізнатися залишок коштів на рахунку можна зробити запит на банкоматі або зателефонувати на гарячу лінію, але безкоштовно лише один раз на добу, за наступні рази буде стягуватися комісія, тобто для тих хто з нетерпінням чекають грошики треба тримати себе в руках.


Ще добровільно-примусово дають страховку на один місяць від переломів і опіків за 30 грн, мені ця страховка не потрібна, на що мені сказали що я потім можу нею не користуватися, але перший місяць оплатити потрібно...


І найцікавіше, цитую «Банк зацікавлений що б карта була активною, і якщо ви нею не користуєтеся (чи 2 чи 3 місяці, не запам'ятала) то буде стягуватися комісія, отже, якщо, наприклад, у вас не буде субсидії на літній період то прийдіть і закрийте карту». Ось це я розумію - мотивація)))


Хочу уточнити що такі умови не до всіх картах, а тільки до тієї на яку будуть нараховувати субсидію новим клієнтам «Ощадбанку».


Зазначимо, що страховку при оформленні картки нам не пропонували — справа добровільна, можна не погоджуватися. ТелеграфЪ знайшов тарифи «Ощадбанку» на офіційному сайті. Умови обслуговування - «Мій рахунок». Дійсно, за SMS банкінг стягується 5 гривень на місяць, якщо не підключений сервіс «Ощад 24», якщо він підключений, тоді плата на місяць складає 7 гривень, підтвердила керуюча філією «Ощадбанку» у Кременчуці Наталія Скляр. Вона зазначила, що SMS банкінг можна відключити, якщо, ви не отримуєте субсидію влітку.


Комісія на неактивну картку для отримання субсидій (соціальну картку) не нараховується, запевнила Наталія Скляр.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

513
26 березня 2019 17:04

*** банк


32 1
55
26 березня 2019 18:25

Идея с монетизацией, как и большинство идей нашего "правительства", направлены на то, чтобы максимально усложнить жизнь нормальным людям. А Ощадбанк - самый *** банк


35 4
166
26 березня 2019 18:33

На дворі було 21 століття... 


26 0
194
26 березня 2019 19:56

Цитата: Дмитрий

*** банк

Не угадали самый *** это ТАС банк тигипка



Цитата: Dmytro8

Идея с монетизацией, как и большинство идей нашего "правительства", направлены на то, чтобы максимально усложнить жизнь нормальным людям. А Ощадбанк - самый упоротый банк

Не угадали самый упоротый это ****


2 11
1 088
27 березня 2019 09:09

Мдаа, сочувствую тем, кто приходит просто карточку получить,

ведь из-за субсидиантов, людям, как минимум пол дня терять.

Хорошо хоть мне не скоро карточку получать, надеюсь к тому моменту такого дурдома там уже не будет.


2 0
0
27 березня 2019 11:15

А обслуживание в этом банке?! Это же просто ужас и кошмар!!! Вы зайдите в отделения на ул. Маслова или 1905 года, увидите все "прелести" ...Эти кассирши, как собаки гавкают, просто противно. За ком услуги вы не заплатите, потому что стоит очередь в 10000000 человек за субсидией, а принимает и выдаёт только одно окошко из трёх, и даже заведующая отделением на диалог с людьми не идёт. То у них ревизия, то программа висит, то чай пить хочу...Ай, да к чему эти разговоры?! Ужасный банк с ужасными работниками и обслуживанием!!!


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх