Андердог переміг фаворита: кременчуцький боєць Оліксій Поліщук в партері переміг суперників

26.03.2019, 16:03 Переглядів: 4 570

 

До міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств серед професіоналів кременчужанин готувався в короткий термін

Кременчуцький боєць Олексій Поліщук (клуб «Вайнах») став переможцем міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств Road to WWFC 20 Minerfin cup серед професіоналів. Змагання відбулися 23 березня у Дніпрорудному (Запорізька область) й зібрали спортсменів як з України так із Молдови, Узбекистану, Грузії й Азербайджану.


Крім кременчужанина в турнірі змагався спортсмен з Горішніх Плавнів Богдан Куделя. Плавнівець, на жаль, поступився у першому раунді Максиму Стоянову з Дніпрорудного.


 

Олексій Поліщук з тренером Аюбом Касумовим


Наш спортсмен Олексій Поліщук під керівництвом тренера Аюба Касумова виступив у ваговій категорії 66 кг. Олексій дізнався про змагання за тиждень до старту, адже суперник Артур Виноградов (Білорусь) з яким повинен був боротися Єгор Пугач не зміг приїхати на турнір. Тому організатори в терміновому порядку шукали заміну й вибір пав на кременчуцького спортсмена. Олексій в бою виступав другим номером й не робив з тренером великої ставки на перемогу, адже саме він виступав андердогом.


- У 1 раунді бій проходив у стійці, суперник намагався перейти у партер до якого ми готувалися й намагалися закінчити бій достроково. У другому раунді той же перевод у партер з нашого боку й завершили достроково бій больовим прийомом на руку, - розповів «Телеграфу» тренер спортсмена Аюб Касумов.


Сам спортсмен зізнався, що хвилювався перед боєм. Шалена підтримка місцевого бійця, ще й бій проходив не у звичному для Олексія октагоні, а на ринзі.


- Вперше провів бій не в клітці, а на ринзі. Різниці між поєдинком в октагоні та на ринзі немає, хоча перед боєм хвилювався, що буду випадати за канати, - поділився спортсмен.


Особистий рекорд Олексія на профейсійному ринзі 4 перемоги та 2 поразки. До речі, перед боєм у грудні Олексій Поліщук був 8 у світовому рейтингу.


 


Нагадаємо, що у грудні 2018 року Олексій бився з Владиславом Семенцовим. Наш боєць здобув перемогу за рішенням суддів.



Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх