У місті Кременчуці та Кременчуцькому районі завершився регіональний конкурс “Охорона праці очима дітей – 2019”

21.03.2019, 11:00 Переглядів: 11 063

Щорічною традицією стало проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка, як одного із заходів, що присвячені відзначенню Дня охорони праці в Україні.


  

Жабірова Неля, 31-а шк., 5-Г

 2019 рік не став винятком у проведенні художнього конкурсу “Охорона праці очима дітей – 2019”. Обов’язки по організації та проведенню заходу, як зазвичай, взяла на себе редакція науково-виробничого журналу “Охорона праці”.


 

    
Гончарова Ніколь,10-а шк., 5-А
       Кузнєцов Павло 29-а шк.,12 років


До проведення регіонального конкурсу дитячого малюнка в місті Кременчуці та Кременчуцькому районі залучилися і працівники Кременчуцького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області (далі – Кременчуцьке відділення). У рамках запланованого заходу були запрошені до участі учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів по трьох вікових групах, а саме: автори робіт віком від 6 до 10 років, віком від 11 до 14 років, віком від 15 до 18 років.


   

Дубровська Кристина, ліцей №4, 7-Б   Ковальова Вероніка, 23-я шк.,2-Б

Метою конкурсу було привернення уваги дітей до галузі охорони праці, формування активної й свідомої позиції щодо значення й місця здорових та безпечних умов праці в духовному, соціально-економічному та культурному житті суспільства, а також виховання у підростаючого покоління культури безпечної праці на виробництві.


 

Кретін Олександр, 20-а шк., 9-Б       Кузнєцов Єгор, НВК№4, 9 років


Конкурсні роботи потрібно було виконати за тематикою охорони праці та промислової безпеки, зокрема, безпечного ведення робіт у вугільній та деревообробній промисловостях, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері та будівництві, на транспорті тощо.


 

Панченко Артем, 28-а шк.,7-А        Пахар Анастасія, 9-а шк., 12 років 


Молодь проявила неабияку зацікавленість до тематики художнього конкурсу, про що свідчить велика кількість робіт, що надійшли до Кременчуцького відділення. Учні майже всіх навчально-виховних комплексів та загальноосвітніх шкіл міста Кременчука взяли участь у Всеукраїнському конкурсі.

Найактивнішими учасниками виявилися учні ліцею № 4 “Кремінь”, ЗОШ № 20, ліцею № 10 “Лінгвіст”, ліцею № 5 ім. Т.Г. Шевченка, ЗОШ № 29 та інших.


  Садки, Булат Софія, 10 років


Не залишилися осторонь й учні навчальних закладів Кременчуцького району, а саме: Кам’яно-Потоківської ЗОШ, Пришибської, Рокитненської, Садківської, Салівської та інших. Журі конкурсу були вражені різноманітністю малюнків, знаннями учасників та їх творчою уявою.


  П'ятихатки, Свіренко Анастасія, 13 років


Старання дітей не були марними, оскільки за результатами відбіркового регіонального конкурсу малюнка, чотири найкращі роботи учнів міста Кременчука, які зайняли ІІ та ІІІ призові місця у різних вікових категоріях, будуть представляти Полтавщину на фінальному Всеукраїнському конкурсі. Маємо надію, що наші юні генії здобудуть і в фіналі призові місця.




Кременчуцьке відділення

управління виконавчої дирекції

фонду соціального страхування

України у Полтавській області

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх