«Кременчук» вперше у Херсоні зазнає поразки від «Дніпра»

18.03.2019, 21:29 Переглядів: 2 323

 

Рахунок в серії зрівнюється

Сьогодні, 18 березня, хокеїсти "Кременчука" вперше у Херсоні зазнають поразки. Кременчужани поступилися "Дніпру" з рахунком - 0:3. 


«Дніпро» – «Кременчук» 3:0 (0:0, 1:0, 2:0)

Шайби: 1:0 Янішевський (Бондаренко, Дунаєв), 32:33. 2:0 Бондаренко (Янішевський, Дунаєв - більш.), 51:22. 3:0 Бондаренко (Дунаєв, - більш.), 51:51

«Дніпро»: Петров (Сурканов); Білоусов (А) – Шулєшов, Матвієнко – Пугачов, Декало – Сірченко, Матусевич – Кругляков; Коваленко - Золотухін – Жвачкін (К), Бондаренко - Дунаєв - Янішевський, Зик - Ромащенко (А) - Макаріцький, Брага - Целогородцев – Тимченко

«Кременчук»: Гордюшин (Бояршинов); Толстушко – Грицьких, Горлушко – Хрішпенц, Шпак – Боєвих, Роганов – Варивода; Кисельов – Фурса – Зайцев, Тютченко (А) – Шиманський – Ворона, Савченко – Красільніков – Чорний, Єфімочкін – Кривошапкін (А) – Гриценко (К)



Стартовий період пройшов під акомпанемент атак кременчужан, про це повідомляє прес-служба ХК "Кременчук". Як не старалися підопічні Олександра Савицького, але пробити Олега Петрова їм не вдавалося. «Дніпро» лише зрідка відповідав суперникові, і переважно це було в результаті контргри. Одна зі швидких атак принесла дивіденди херсонцям на екваторі другої 20-хвилинки. Відмінну багатоходівку Дунаєв-Бондаренко точним кидком завершив Олексій Янішевський - 1:0.


Господарі повірили в себе і заграли набагато настирливіше. «Кременчук» ніяк не міг пробити масовану оборону противника, через що почав нервувати. Це призвело до частих порушень і непотрібним фолам, один з яких закінчився видаленням Гліба Кривошапкіна до кінця зустрічі. Без одного з провідних форвардів і в меншості гості пропустили двічі. Протягом 30 секунд дубль оформив Кирило Бондаренко - 3:0. Херсонський клуб втримав перемогу, при цьому залишив свої ворота в недоторканності.


Наступний матч відбудеться у Кременчуці 21 березня. Початок матчу о 18.30.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх