На Полтавщині судили чоловіка, який підробив чуже пенсійне посвідчення для безкоштовного проїзду в громадському транспорті

15.03.2019, 16:33 Переглядів: 3 270 Коментарів: 1

Обвинувачений знайшов документ на кінцевій зупинці громадського транспорту

На початку березня цього року Полтавський районний суд Полтавської області виніс вирок громадянину, який підробив пенсійне посвідчення.


З матеріалів вироку відомо, що обвинувачений на початку січня 2019 року знайшов на кінцевій зупинці громадського транспорту в Розсошенцях, що під Полтавою, пенсійне посвідчення та забрав собі. Далі чоловік за допомогою скотчу вклеїв в чуже пенсійне посвідчення свою фотографію. Документ обвинувачений підробив для того, щоб безкоштовно користуватися громадським транспортом.


Відомо, чоловік 9 січня скористався підробленим пенсійним посвідченням під час поїздки в автобусі «Тростянець - Полтава». Схоже, що підробку виявив контролер, який перевіряв проїзні документи.


Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних порушень, передбачених ч. 1 ст. 358 та ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Остаточне покарання - один рік іспитового строку.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 088
15 березня 2019 16:45

Мдааа, увы, а всё из-за нищиты.


15 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх