Камбеку не вийшло: хокеїсти «Кременчука» прийняли «Дніпро»

11.03.2019, 20:41 Переглядів: 3 605

 

У Кременчуці відбувся перший матч півфінальної серії Української хокейної ліги - Парі-Матч

Сьогодні, 11 березня, на льодовій арені "Айсберг" відбувся перший матч півфінальної серії Української хокейної ліги - Парі-Матч, в якому ХК "Кременчук" прийняв "Дніпро". На жаль, підопічні Олександра Савицького пропустивши у кожному періоді програли з рахунком - 1:3 (0:1, 0:1, 1:1). 



«Кременчук» - «Дніпро» - 1:3 (0:1; 0:1; 1:1)

Шайби: 0:1 Бондаренко (Дунаєв), 02:41. 0:2 Ромащенко (Черемнов, Макарицький), 36:12. 1:2 Савченко (Ворона, Гриценко), 45:27. 1:3 Дунаєв - пусті ворота

Кременчук: Бояршинов; Толстушко - Грицьких, Горлушко - Хришпенц, Шпак - Боєвих, Савицький - Варивода; Кисельов - Кривошапкин (А) - Зайцев, Тютченко (А) - Шиманський - Ворона, Савченко - Красильников - Чорний, Ефимочкин - Фурса - Гриценко (К)

Дніпро: Петров; Бєлоусов (А) - Шулешов, Пугачьов - Матвієнко, Декало - Сірченко, Будько - Матусевич; Золотухін - Коваленко - Жвачкин (К), Бондаренко - Дунаєв - Янішевський, Черемнов - Ромащенко (А) - Макарицький, Тимченко - Целогородцев - Зик


  


В стартовій п'ятірці тренерський штаб "Кременчука" випустив гравців, які увійшли в кращі бомбардирські номінації регулярного чемпіонату: 

  • Микола Кисельов - кращий бомбардир (63 очки) та кращий снайпер (38 голів)
  • Олексій Зайцев - кращий розпасовщик (41 передача)
  • Всеволод Толстушко - кращий бомбардир-захисник (30 (7+23) очок)


 

Депутат Кременчуцької міськради Костянтин Терещенко вручає нагороду кращому бомбардиру та снайперу Миколі Кисельову


Перед грою вболівальникам танець подарувала кременчуцька фігуристка - вихованка тренера Тетяни Дмитрович. 


 


Битва між "Кременчуком" та "Дніпром" вийшла запеклою: вже на початку гри херсонці вийшли вперед - Кирило Бондаренко відправив шайбу в дальній кут воріт голкіпера "Кременчука" Георгія Бояршинова.


У другому періоді дніпряни подвоїли рахунок - Руслан Ромащенко закинув шайбу після передачі Олексія Черемнова. Лише в заключній двадцятихвилинці кременчужани скоротили відставання. На 46 хвилині Олексій Ворона віддав пас Івану Савченко, який пробив у незахищений кут воріт суперника. 


За лічені секунди до закінчення гри Олександр Савицький випустив шостого польового гравця, однак замість того щоб відігратися, «Кременчук» пропустив - Іван Дунаєв обікрав захисника, і відправив шайбу у сітку порожніх воріт. Таким чином «Дніпро» вийшов вперед у півфінальній серії, яка триватиме до чотирьох перемог однієї з команд.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький: 

- Вийшла справжня гра плей-офф - жорстко, на великих швидкостях і на межі фолу, але було цікаво. Загалом грою команди задоволений, але ясна річ, що однією закинутої шайби для перемоги мало. І Олег Петров добре зіграв у воротах, і ми десь не так чітко зіграли в завершальній стадії атак. Це тільки перший матч півфінальної серії й вся боротьба ще попереду.

Повторюся, що грою задоволений - ми й далі будемо грати в такому ключі, але єдине, що треба забивати.


Головний тренер херсонського «Дніпра» Дмитро Підгурський:

- Хороша гра вийшла. Це плей-офф, де треба битися і кожен момент доводити до логічного завершення. Хлопці билися - молодці. І суперник сьогодні здорово грав, але ми перемогли.

- Чи допомогло вашій команді то, що ви зіграли, на відміну від «Кременчука», чвертьфінальні два матчі?

- З «Кременчуком» все йде з «чистого аркуша». У них було більше часу підготуватися і відновиться, а у нас цього часу майже не було. Але з «Кременчуком» зовсім інші ігри.

- Виграючи 2:1 ви взяли в кінці матчу тайм-аут. Що говорили гравцям, якщо не секрет?

- Хлопці переграли зміну, адже там був кидок. Просто дав гравцям відпочити.


Оскільки "городяни" посіли друге місце за підсумками регулярного сезону, саме кременчужани розпочали серію до чотирьох перемог у статусі господарів льоду. Тому наступний матч відбудеться також вдома 13 березня о 18.30, а вже 16 березня "Кременчук" зіграє в Херсоні.  

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх