Як викликати сантехніка за місцем проживання?

5.03.2019, 14:00 Переглядів: 7 460

Протікають крани або засмітилися труби? На допомогу прийде сантехнік.Де його знайти і скільки коштують послуги з ремонту, заміни кранів знає заступник директора з технічних питань компанії «Місто для людей Кременчук» Володимир Кургаєв

 

Проблеми з сантехнікою можуть значно погіршити якість нашого життя. Адже складно бути щасливим у квартирі, де не працює унітаз чи протікає кран. Де ж знайти спеціаліста, який допоможе замінити кран, зробити розводку труб або ліквідувати аварійну ситуацію?


 


Зараз на ринку послуг величезний вибір пропозицій, як від комерційних компаній, так і від приватних осіб. Як не помилитися при виборі сантехніка та отримати якісну послугу за справедливою ціною? Виклик приватного сантехніка несе в собі певний ризик, адже невідомо, якими професійними навичками він володіє і чи не зникне з вашими грошима, якщо піде закупити необхідні деталі. Та і скільки він візьме за свою роботу, також складно зрозуміти.

 

Набагато безпечніше викликати сантехніка з керуючої компанії, яка обслуговує ваш будинок. Конкуренція на ринку комунальних послуг давно змінила ставлення компаній до підбору кадрів. Це раніше, викликавши сантехніка з ЖЕКу, його доводилось довго чекати та ще й розплачуватись за виклик з ним особисто. До того ж не завжди робота виконувалась професійно. Зараз же компанії дбають про свій імідж і тримають у своєму штаті лише високопрофесійних фахівців, які вміють не лише виконати дрібний ремонт кранів, але й допомогти підключити бойлер, пральну чи посудомийну машину та інше. Ціноутворення в нашій компанії прозоре, тож домовласникам буде легко спланувати свої витрати у разі виникнення аварійної ситуації чи у разі проведення ремонту в квартирі.

 

 


Викликати сантехніка з компанії «Місто для людей Кременчук» можна зателефонувавши до цілодобового колл-центру або звернувшись до центру обслуговування клієнтів. Аварійні заявки, такі як перекриття стояку водопостачання чи каналізації у разі протікання, виконуються безкоштовно. Робота аварійної бригади входить в тариф, який ви сплачуєте за квартплату. Сантехнічні роботи в місцях загального користування також виконуються за рахунок тарифу. А ось за проведення ремонту в квартирі прийдеться платити додатково.

 

Після того, як ви залишили заявку, з вами зв’яжуться спеціалісти для узгодження дати та часу візиту спеціаліста. Після оцінювання об’єму та вартості робіт замовник отримає договір, який є гарантією якості виконання робіт. Незаперечною перевагою виклику сантехніків з керуючої компанії є те, що фахівці володіють досконалими знаннями про систему водопостачання у кожному з будинків, які обслуговують, а у разі виникнення екстреної ситуації лише вони мають право усунути протікання труб, чи злити воду з системи опалення.

 

Коли потрібно викликати сантехніка?

Якщо протікають крани, засмітились труби, потрібно замінити кран, раковину, умивальник чи унітаз, зробити розводку труб. З повним переліком додаткових платних послуг можна ознайомитись у центрі обслуговування клієнтів, а також зателефонувавши до нашого цілодобового call-центру.


Наша компанія також пропонує свої послуги будинкам ОСББ та тим, які знаходяться на обслуговуванні інших керуючих компаній, які не мають власної аварійної бригади. Ми швидко допоможемо ліквідувати критичну ситуацію. Для цього потрібно лише звернутись до нас за адресою: вул. Велика Набережна, 17 та укласти договір про часткове або повне обслуговування.

 

Є ПИТАННЯ?

Телефонуйте нам: +38 067 341 41 41 або пишіть на email: mdlkremenchuk@ukr.net

 

Інформація про компанію«Місто для людей»:

 

«Місто для людей» - найбільший постачальник послуг з управління житловою нерухомістю в Україні, який працює в Києві і 6 інших містах країни. Компанія належить групі MDL, до складу якої входить близько 10 компаній, і управляє 10 млн. кв.м житлової нерухомості. «Місто для людей» пропонує послуги з технічного обслуговування будівель, житлових будинків і прибудинкових територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних і пожежних систем, а також по ремонту будинків і експлуатації ліфтів.

 

Автор: прес-служба МДЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх