Хто вона – інша жінка?

28.02.2019, 13:12 Переглядів: 1 594

   

 

Громадська організація «Інша Жінка» була створена задля того, аби об’єднувати жінок, що прагнуть розвитку та які є іншими, - розповідає голова громадської організації «Інша Жінка»Юлія Цибульська.


Хто вона – інша жінка та чому вона є іншою?

На наше глибоке переконання,  Інша Жінка – це самодостатня жінка, яка плекає власну особистість, аби мати змогу:

1)      Впливати. Її думка віднині важлива та до неї прислухаються. Вона прагне поваги до себе та з повагою відноситься до оточуючих. Вона вміє приймати конструктивні рішення та співпрацювати. 

2)      Розвиватися. Як духовно, так і фізично. Вона – гармонійна особистість, а тому приділяє увагу як своїй зовнішності, так і духовному розвитку. Вона має власний стиль та не намагається копіювати інших. Вона щиро захоплюється успіхами інших та вміє програвати.

3)      Вчитися. Вона постійно вчиться та багато читає. Вона вміє відрізняти правдиву інформацію від фальшивої та не піддається на провокації. Вона готова визнавати свої помилки та вміє аналізувати їх.

4)      Бачить перед собою нові перспективи та шукає їх. Вона кожного дня ставить собі досяжні цілі та її життя має певне спрямування. Вона вміє розставляти пріоритети та ефективно використовує  час, аби все встигати.

5)      Живе цікавим та наповненим життям. Тим, яким вона його представляє. Тим, яке їй не нав’язує суспільна думка чи стереотипне мислення. Тим, яким їй жити комфортно та в якому вона почуває себе щасливою.

6)      Хоче відчувати свою значимість. Кожна жінка – унікальна. З точки зору особистості, досвіду, світогляду. Тому кожна заслуговує на те, аби мати значення тут і зараз. Завжди.

7)      Реалізовує свій потенціал. Йде вперед. Не боїться розпочинати щось нове. Займається тим, що приносить їй задоволення.

8)      Має обґрунтовані амбіції та плани на життя. Бути амбітною – це гарна якість. Це внутрішній стрижень, що є запорукою руху вперед.

9)      Хоче та може допомагати іншим, готова бути волонтером. Вміє бути співучасною та проявляти емпатію. Допомагати іншим. Безкоштовно та безкорисливо.


Якщо у деяких пунктах ви впізнаєте себе, або хочете такою стати – долучайтеся до нашої спільноти, ми підтримуємо кожну жінку, що звертається до нас., - закликає Юлія Цибульська


Долучайтеся до нас у соціальних мережах:

Фейбук #divergentwoman

та Інстаграм #іншажінка


Автор: прес-служба ГО Інша Жінка
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ІНША ЖІНКА»

Інша жінка

Громадська організація Інша Жінка була створена у 2018 році

Актив організації - жінки, які є експертками та досягли результатів, кожна у своїй галузі: бізнесі, суспільній роботі, мистецтві та творчості, та готові приділяти час суспільно-важливим проектам, ділитися досвідом, підтримувати інших. І він постійно зростає

Наша мета - розбудувати спільноту освіченого суспільства, в якому інтелект буде трендом, а гендерна рівність - запорукою економічного зростання в суспільстві

Громадська організація Інша Жінка за 2 роки існування реалізувала багато ініціатив у підтримку гендерної рівності, розвитку жіночого підприємництва та попередження домашнього насильства, в тому числі через фінансову незалежність. На запрошення Іншої Жінки Кременчук відвідали Ніна Левчук, Марія Єфросиніна, Ольга Фреймут, яка запропонувала бути Амбасадором організації. У 2019 році був реалізований пілотний проект школи бізнесу для жінок, переможниця якого отримала 30 000 грн на розвиток власної справи та відкрила соціальний центр з вивчення іноземних мов. Зараз Інша Жінка створює Бізнес-інкубатор з розвитку жіночих ініціатив у Кременчуці, проект є грантовим та допомагає жінкам абсолютно безкоштовно отримати якісну бізнес-освіту та широку медійну підтримку їх майбутніх проектів, партнерів та партнерок, перший офіс, інформаційну підтримку.

Ця рубрика - про нас та нашу діяльність, про можливості для жінок та перспективи розвитку нашого міста. Долучитись до нас можна на нашому сайті

www.divergentwoman.com

А також на офіційній сторінці у ФБ

https://www.facebook.com/divergentwoman/

З повагою,

Голова ГО «Інша Жінка» Юлія Цибульська

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх