Садовой снял свою кандидатуру в пользу Гриценко

1.03.2019, 17:50 Переглядів: 4 426 Коментарів: 9

 

Его доверенное лицо в Кременчуге объяснила, почему это произошло

 Кандидат в президенты Андрей Садовой сегодня, 1-го марта, официально объявил, что снимает свою кандидатуру в пользу кандидата Анатолия Гриценко. Гриценко его уже и поблагодарил в Фейсбуке.


Садовой объяснил, что по результатам мониторинга социологической компании «Фама», которой он доверяет, его рейтинг ниже, чем у Гриценко – поэтому он принял решение снять свою кандидатуру.


Кстати, по данным компании «Фама», Садовому доверяют 40,5% респондентов, а Гриценко – 38,7%. Выходит, рейтинг доверия у Садового выше.


Андрей Садовой в феврале приезжал в Кременчуг в рамках предвыборного тура. Его доверенное лицо в нашем городе – депутат Кременчугского горсовета Анна Павленко, член фракции “Самопоміч”. «ТелеграфЪ» спросил у неё, что произошло, и какой смысл в снятии кандидатуры Садового?


 


– Пані Ганно, чому Садовий зняв свою кандидатуру з виборів, і який у цьому сенс?
– Моя позиція така: він зробив, як обіцяв, він просто не міг вчинити інакше! У нього була угода з “Демальянсом” (політична партія, ред.), з Гацьком (керівник партії, ред.). Угода така – якщо на середині компанії рейтинг Садового буде нижчий, ніж у Гриценка, то Садовий зобов’язаний зняти свою кандидатуру з виборів. Він вчинив гідно – зробив як пообіцяв, він же неодноразово казав – якщо ти підписуєш угоду і береш на себе зобов’язання, маєш їх виконувати. Подобається це нам чи ні, але він дав обіцянку і мав її виконати. Нам усім не сподобалося, коли 3-го січня, на з’їзді “Самопомочі”, коли ми висували Садового, на сцені виступив Гацько, сказав, що вони з “Демальянсом” теж підтримують Садового, але за умови, що він зніме свою кандидатуру на користь Гриценка, якщо у того буде вищий рейтинг.


А в чому сенс зняття Садового саме на користь Гриценка? Адже “Самопоміч” – реальна партія, вона представлена в парламенті, ми бачили її роботу протягом усіх 5 років після парламентських виборів. “Самопоміч” організувала блокаду торгівля з окупантами на Донбасі, ви стояли в пікетах під Верховною Радою, коли вимагали створити антикорупційний суд, тощо. Що всі ці 5 років робив Гриценко та його “Громадянська позиція”?
– Нічого вони не робили, але таке рішення ухвалили.


– Але ж має бути якась доцільність у тому, щоб лідер реально працюючої партії зняв свою кандидатуру на користь кандидата, який з’являється у телевізорі лише перед виборами?
– Я думаю, так вчинили заради парламентських виборів. Ми маємо виконувати обіцянки, щоб зберігти партнерів. Демократичні сили планують об’єднуватися, до “Самопомочі” на парламентських виборах мали долучитися “Демальянс” і мабуть “Громадянська позиція”, щоб було більше кандидатів, щоб демократичні сили пройшли до парламенту.
– І яку назву матиме цей демократичний вінегрет?
– Я думаю, я впевнена, що це буде “Самопоміч”, тільки “Самопоміч”! Взагалі, може й недоречно, але я хочу сказати, що я дуже боюся того, чим можуть закінчитися ці вибори. Я бачу, як зазомбовані люди, на кого вони сподіваються, це так... я даже не знаю, як це назвати.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 9

739
1
1 березня 2019 18:58

 Вибори- брудні афери, війни, мерзотні колотнечі,наче клубок гадюк, де один одного отруюють. А, так звані,довірені особи, ніби і нормальні люди з нормальною політичною. життєвою позицією, а йдуть прислуговувати продажним олігархам! Отже все продається за гроші- ідеї, патріотизм, точка зору, совість. Усе має свою ціну.


15 4
0
1 березня 2019 18:59

Правильный шаг. От демократической оппозиции должен быть один кандидат. Самый достойный и способный сломать действующий режим клептократии!


8 8
0
2 березня 2019 03:58

Цитата: стабільний пкращувач
у полстраны" немного другие проблемы, нежели у вас.

Проблема у нас одна - КОРРУПЦИЯ! 
А могли бы с нашим потенциалом и трудолюбивым, честным, умным, грамотным народом жить лучше всех.



Не смотрите Прямой Канал. Почитайте что-нибудь...."Капитал", например. 


4 2
0
2 березня 2019 07:34

Цитата: Туся
Отже все продається за гроші

Не все за грошi. Дейкому i ромовоi баби достатньо)))


3 3
938
2 березня 2019 08:20

На парімач Гриценко 4-й після Тімошонки


1 1
604
2 березня 2019 10:29

Очень правильный и логичный шаг.Садовый показал,что украинцы могут объединиться для борьбы с коррупцией.

Только вот представитель в Кременчуге политически очень слаб.


1 2
4 365
1
2 березня 2019 11:02

Цитата: Nik
У них там вакханалия кремлевского православия — и у нас пляски с томосом вокруг церкви, обслуживающей власть.
Цитата: Nik
Бандура вместо балалайки не сделает нас европейцами
  Телеграф, вы бы с этого персонажа деньги брали за политрекламу. Он же делает перепосты с разных помоек и выдает их за свои мысли, а это называется как? Вы бы неуважаемый Коля, хоть бы в кавычки брали, то что воруете с других сайтов.
Александр Кочетков, аналитик и политтехнолог, специально для «Политеки»
а вот и ссылочка на материал безбожно стырянный Колей- ***


1 4
0
2 березня 2019 13:11

Ну хоть на 1 см бюлетень будет короче, уже перемога


1 0
0
2 березня 2019 20:21

"Выборы-выборы, кандидаты..."  (не думал что Шнурова прийдётся цитировать, но из песни слов не выбросишь)


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА-2019:

Кандидати

31 березня 2019 року відбудеться голосування на чергових виборах Президента України. Центральна виборча комісія зареєструвала рекордну кількість кандидатів – 44. Кожен з них вніс грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн, котра повернеться лише тому, хто переможе на виборах, чи вийде до другого туру.

Офіційні результати першого туру мають оголосити до 10 квітня. Якщо жоден з кандидатів не набере абсолютну більшість голосів громадян, які взяли участь у голосуванні (50% + 1 голос), буде оголошений другий тур, який відбудеться 21 квітня. Публікація його результатів – до 4 травня.

До 3 червня 2019 року новообраний президент має вступити у повноваження із складенням присяги на урочистому засіданні Верховної Ради України.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх