Повернення Артема Козлова та плюс 4 новачка в «Кремені»

1.03.2019, 16:03 Переглядів: 3 620

 

Кременчуцька футбольна команда подала заявку на весняну частину чемпіонату

Футбольний клуб «Кремінь» подав заявку на весняну частину чемпіонату. Серед новачків 5 нових прізвищ: Роман Локтіонов, Дмитро Задерецький, Олександр Сафонов, Анатолій Масалов та кременчужанин Артем Козлов. Без втрат в команди не обійшлося, команду покинув Максим Богданов, в списку також немає місцевого вихованця Івана Куць та двох футболістів, які отримали травми на початку сезону Івана Янакова та Ігоря Тимченка.



Іван Куць гратиме на правах оренди в "Нікополі". Вихованець "Кременя" набиратиметься ігрової практики разом з Данилом Іванченком, який вже півсезону грає за команду з Нікополя.


- Іван Куць подає надії й додає в грі, хочеться, щоб він здобував ігрову практику. Не хочеться, щоб він сидів на лавці, тим паче з таким потужним складом нападників йому важко скласти конкуренцію тому ж Козлову чи Локтіонову. - повідомив "Телеграфу" директор МФК "Кремінь" Андрій Недяк.


Іван Янаков та Ігор Тимченко, які на початку сезону зазнали травм, поки залишаються в команді.


- Тимченко Ігор в березні ще в команді, щодо Янакова, то в нього контракт до літа. - додав Андрій Дмитрович.


Зазначимо, що нападник «Інгульця» Артем Козлов виступатиме за нашу команду на правах оренди до кінця сезону. Цікаво, що підготовку Артем проходив разом з командою в Туреччині, після повернення команди на батьківщину Козлова відправили допомагати рідній команді з Кременчука.


Склад «Кременя» на весняну частину чемпіонату (18 гравців):

  • Астахов Ернест
  • Бичков Богдан
  • Вовкодав Сергій
  • Ентін Дмитро
  • Задерецький Дмитро
  • Козлов Артем
  • Котляров Ярослав
  • Локтіонов Роман
  • Масалов Анатолій
  • Мурашов Євген
  • Олійник Андрій
  • Піскун Владислав
  • Сафонов Олександр
  • Серденюк Віктор
  • Сидоренко Владислав
  • Степанчук Сергій
  • Ченбай Сергій
  • Черній Костянтин


Про новачків «Кременя»

 

Анатолій Масалов на фото ліворуч


Анатолій Масалов (17 лютого 1990 року) - півзахисник. Вихованець сімферопольського училища олімпійського резерву. Захищав кольори «Титана» з Армянська, херсонського «Кристала», «Сум», алчевської «Сталі», дніпродзержинської «Сталі» та ФК «Полтава». На початку липня 2016 року став гравцем харківського «Геліоса», а з 2017 по 2018 рік виступав за сімферопольську «Таврію».


Анатолій був капітаном сімферопольської “Таврії”. У гравця навіть є селфі з Президентом України. Восени минулого року Президент Петро Порошенко та президент ФФУ Андрій Павелко завітали до Херсона, де вручили капітану команди Анатолію Масалову та віце-президенту Федерації футболу АР Крим Олегу Комуняру сертифікат на будівництво нового стадіону в Бериславі та футбольної академії для дітей-переселенців з Криму та Донбасу. Таврія відновила своє існування через 2 роки після анексії Криму Росією. Зараз команда на межі зникнення, адже це єдина команда у Другій лізі групи Б, яка досі не вийшла з зимової відпустки.


 

Роман Локтіонов на фото ліворуч


Роман Локтіонов (18 жовтня 1986 року) - нападник. Вихованець олександрійського футболу. З 2006 по 2008 роки виступав за друголіговий кременчуцький «Кремінь». У команді був одним з найкращих бомбардирів, забивши у 52 матчах чемпіонату 21 гол.


У липні 2008 року перейшов в полтавську «Ворсклу», де разом з командою вперше в історії виграли Кубок України, обігравши в фіналі донецький «Шахтар». Грав у Першій лізі за

ПФК «Олександрію», алчевську «Сталь», кропивницьку «Зірку» та білоруський «Німан». Повернувшись до України виступав за «Інгулець» та «Черкащину-Академію».


 

Артем Козлов на фото праворуч


Артем Козлов (12 серпня 1992 року) - нападник. Вихованець кременчуцького «Кременя». Футбольну кар'єру розпочав 31 липня 2009 року в дублі полтавської «Ворскли». Під час зимової перерви сезону 2011/2012 років виїхав до Молдови, де в березні 2012 року підсилив склад «Олімпії» (Бєльці). У 2014 році повернувся в Україну. Виступав у чемпіонаті Полтавської області за «Глобине», «Рокиту» та «Велику Багачку». Наприкінці липня 2016 року підписав контракт з «Кременем». У 2017 року грав за першоліговий «Геліос», згодом перейшов в «Інгулець».


 

Дмитро Задерецький на фото лівруч


Дмитро Задерецький (3 серпня 1994 року) - півзахисник. Вихованець «Десни» (Чернігів), УФК Харків та «ЛКТ-Славутич». Улітку 2012 року потрапив до «Волині», де протягом першого сезону виступав виключно за молодіжну команду. Дебютував у складі луцького клубу в Прем'єр-лізі 14 липня 2013 року у віці 18 років матчем проти київського «Динамо». В серпні 2015 року Дмитра віддали в оренду «Десни». У грудні 2017 року перейшов до «Полісся» з Житомира.


 


Олександр Сафонов (17 грудня 1991 року) - захисник. Уродженець Знам'янки. Розпочав займатися футболом спочатку в кіровоградській футбольній школі «Олімпік», пізніше в олександрійській ДЮФК «Аметист-2001». На початку сезону 2011 - 2012 років Сафонов став гравцем команди Прем'єр-ліги ПФК «Олександрія», проте грав лише за дублюючий склад команди. З початку 2012 року футболіст повернувся на аматорський рівень. Пізніше Сафонов перейшов до іншого аматорського клубу "АФ «П'ятихатська», який пізніше був перейменований у «Інгулець». На початку 2015 року футболіст став гравцем команди другої ліги «Черкаський Дніпро», з яким за півроку став переможцем турніру другої ліги. а наступного сезону разом із командою отримав срібні медалі турніру першої ліги. На початку сезону Олександр Сафонов перейшов до іншого першолігового клубу «Миколаїв». У січні 2017 року Олександр Сафонов прибув на перегляд до клубу вищої ліги Білорусі «Слуцьк» з однойменного міста. У грудні 2017 року Олександр Сафонов повернувся в Україну, та невдовзі уклав контракт із командою першої ліги «Волинь» з Луцька.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх