«З незадоволеними будемо говорити»: у «Ворсклі» представили новачків та розповіли про атестацію

23.02.2019, 16:31 Переглядів: 2 151

 

Керівництво футбольного клубу «Ворскла» запевнило, що полтавці пройдуть успішно атестацію

Перед стартом весняної частини сезону футбольний клуб «Ворскла» урочисто представила двох новачків: серба Едіна Шехіча та боснійського хорвата Тодора Петровіча. Вже 24 лютого полтавці вдома приймуть львівські «Карпати».



Головний тренер команди Василь Сачко повідомив, що деякі хлопці з найближчого резерву вже зараз готові скласти конкуренцію на окремих позиціях «основного» складу.


- У нас є кістяк команди, який складається з досвідчених футболістів, і є талановита молодь, яка все гучніше стукає у двері головної команди. Команда U-21 проводила збори в Туреччині разом з основною обоймою. Ми запрошували хлопців працювати з основою і вони добре себе зарекомендували. Я вам навіть назву прізвища. Це Іван Биков, Денис Тарадуда, Юрій Козиренко, наш полтавський воротар Діма Різник... Команда дещо переформатовується, але у нас є міцний кістяк. Новачки ж теж зроблять все щоб «Ворскла» досягала високих результатів. - цитує наставника «ворсклян» Полтавщина спорт. 


Віце-президент полтавського клубу Олег Лисак розповів, що це вже його четверта атестація. Він зазначив, що з 2008 року знаходиться у стресовій ситуації, коли весь час потрібно знаходити слова, робити якісь дії, щоб не було подібних гучних заяв. За словами Олега Лисака, у нього немає вказівок акціонерів закривати клуб, та й зі сторони футболістів заяв немає.



- Від акціонера немає завдань закривати клуб. Я сподіваюся, що атестацію ми пройдемо. 60-70 відсотків прибутків торік ми віддали на команду. Звісно, є нюанси. З незадоволеними будемо говорити. - цитує віце-президента «Ворскли» Олега Лисака poltavske.tv. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх