Кременчужани зможуть контролювати показники будинкових лічильників тепла

23.02.2019, 08:01 Переглядів: 3 758

Мер дав доручення керівництву «Теплоенерго» розробити механізм взаємодії з мешканцями

Кременчужани зможуть контролювати показники будинкових лічильників тепла у багатоповерхівках, а саме – бути присутніми при знятті цих показників і бачити, яким є фактичне споживання.


Так, на сесії міськради 21 лютого депутат Валентина Гордєєва виступила із запитом. Вона просила заборонити представникам КП «Теплоенерго» знімати показники будинкових лічильників без відома мешканців. За словами депутата, до неї звертаються виборці зі скаргами на некоректне зняття показників, натомість людей до цього процесу не допускають.


Запит Валентини Гордєєвої чомусь не набрав необхідної кількості голосів. Проте мер Віталій Малецький зазначив, що розгляне його як депутатське звернення і дасть доручення керівництву КП «Теплоенерго» розробити механізм, згідно з яким мешканців залучатимуть до зняття показників будинкових лічильників. Таким чином, люди зможуть контролювати споживання тепла у будинку.


Раніше головний інженер КП «Теплоенерго» Руслан Радченко у коментарі «Телеграфу» до матеріалу про те, скільки коштує опалення за лічильниками, зазначав, що підприємство, навпаки, вітає активність мешканців.


- Ми будемо раді, якщо люди самі зніматимуть показники лічильника і надаватимуть нам. Ми лише вітаємо, коли люди контролюють витрати. Нехай ці люди звернуться до нас письмово, - зазначав він.


Проте, судячи зі скарг мешканців, механізм не працює.




Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх