«ТелеграфЪ» йде з ревізією до Фреймут: ревізія третя

20.02.2019, 15:05 Переглядів: 3 760 Коментарів: 4

 

Розпитати Фреймут про те, як їй вдається бути ідеальною для свого чоловіка та про багато всього іншого кременчужанки зможуть уже 10 березня о 19.00 в МПК

У березні Фреймут завітає до Кременчука з тригодинним майстер-класом «Ревізія життя» на якому власним прикладом надихатиме кременчужанок досягати успіху. З такої нагоди ТЪ вирішив провести невеличку «ревізію життя» самої Олі. Ось ви, наприклад, знали, що екс-ведуча програм «Підйом», «Шоуманії», «Хто зверху?», «Ревізора», «Голосу країни», «Інспектора Фреймут», «Олі» та директорка школи панянок у реаліті-шоу «Від пацанки до панянки» – письменниця і багатодітна мама? Почитати про те як Оля видала цілих чотири книги можна у першому матеріалі. А минулого разу ми розповіли про Фреймут-маму. Прочитати про те, як за активним професійним життям телеведуча встигає виховувати аж трьох дітей можна у другій ревізії.


Звідки ж у Олі взялося аж трійко дітей, чи була вона заміжня і з ким живе нині? У третій ревізії ми вирішили познайомити вас із Олею-дружиною. Тим більше, що тут вона теж досягла успіху – була заміжньою аж тричі, хоч і не завжди офіційно.


З першим цивільним чоловіком Ольга познайомилася в Британії під час прогулянки з подругою. Ніл Мітчелл був етнічним британцем і дуже галантно залицявся чим і підкорив її серце. Закохані стали жити разом, однак розійшлись під час Оліної вагітності. Ольга кинула Ніла й спочатку вона переїхала на зйомну квартиру в Лондоні, а потім і зовсім повернулася в Україну.


«Для мене стосунки можливі, тільки поки є любов. Як тільки бачиш, що хтось сумує, кому-то погано, треба йти. І для мене важливо піти першою. Я не хочу, щоб мене кинули. Тому чітко знаю, коли треба піти. Сумнів для мене означає «ні», якщо я сумніваюся - в більшості випадків це означає, що продовжувати відносини або якусь справу не варто», — каже Оля.



У Києві, працюючи на П'ятому каналі, Фреймут познайомилася з режисером Олександром Ракоїдом. Між ними з’явилися почуття навіть не зважаючи на вагітність дівчини. Пара стала жити разом, але народжувати дитину телезірка полетіла до Лондона, побоюючись антисанітарних умов наших лікарень. Ольга і Олександр повінчалися в церкві, проте від ідеї державної реєстрації шлюбу відмовилися. У 2010 році пара розлучилася, як стверджує Фреймут, через необґрунтовані ревнощі чоловіка.



«Мені здається, ми з Сашком просто поквапилися - все-таки були більше друзями, ніж парою. Думаю, Бог простить, бо все зрозуміє», - сказала колись Оля журналістам.


У наступні роки Фреймут приписували романи з різними чоловіками, колегами по проектах. Ходили чутки про стосунки з ведучим Сергієм Притулою. Сама ж Фреймут стверджувала, що вони просто хороші друзі.


У 2014 році Ольга заявила, що у неї є коханий, роман з яким триває вже близько 3 років, однак імені чоловіка тоді не назвала.

 

8 травня 2016 го знаменитість народила сина Валерія і розповіла громадськості, що щаслива з гендиректором Нового каналу Володимиром Локотко. Симпатія між ними виникла ледь не при першій зустрічі, але стосунки довго залишалися робочими.



«Вперше поспілкувавшись з Володимиром Володимировичем особисто, я відразу відчула себе захищеною. Він став моїм ангелом-хранителем на каналі, хоча тоді між нами не було ніяких симпатій і романтики. Через якийсь час я раптом зрозуміла, що сильно за ним сумую. Ми з ним зустрічалися по роботі, було багато недоробленого, недоговореного. Я чесно зізналася, що мені його не вистачає. Це був якраз той випадок, коли, втрачаючи, знаходиш. Якби я не пішла з каналу, могла б і не зрозуміти, як багато для мене значить Володя… Ще якийсь час ми з ним спілкувалися тільки як колишні колеги і друзі. А потім сталася одна історія … Я була в Швейцарії і відвідала могилу Шанель. Вона мій кумир, жінка, якою я захоплююся. Біля її могили я попросила: «Габріель, будь моєю хрещеною». І в той же день Володя написав мені смс, хоча перед цим ми довго не спілкувалися. Для мене це був знак: наші долі склалися як пазл. Наші відносини почалися з цього моменту», - зізналася Оля.


З батьком другої дитини Фреймут побралася таємно, не афішуючи. В один з понеділків рано вранці пара просто розписалася, після чого разом поснідали і роз’їхалися по роботах.


«Я вважаю, що шлюб – це так інтимно: не варто виносити це на шпальти журналів. Можемо розповісти, як ми розписалися. Ми вибрали понеділок, звичайний робочий день, коли в нас в обох був вільний час. Це так смішно: оті всі гості, короваї, весільні плаття, а потім б’ють один одного по обличчю і розлучаються», - розповіла Оля в інтерв’ю журналу Viva!.


 

У червні 2017-го телезірка подарувала чоловікові дочку Євдокію, про що радісно сповістила на весь Інстаграм. У соцмережех пара не показує обличь молодших діток, але зі світлин зрозуміло, що усі вони щасливі разом.


Про те, чим Фреймут його причарувала Володимир також розповів Viva!:


«Первое, что я отметил для себя, – она не такая, как все, кого я знал прежде. Она другая. Это очень интересно, потому что ты редко встречаешь непохожих на других людей. И когда ты встречаешь что-то чудесное, необычное, очень красивое и неожиданное, у тебя происходит заземление и удивление, ты смотришь и думаешь: «Ничего себе! Оказывается, какие люди бывают». Ну и потом, химия, вот та самая, таинственная, она ж ведь никем не разгадана. Но ты каким-то образом понимаешь, что это твой человек. Ты же ведь не можешь сидеть и анализировать: «Вот как она здорово посмеялась над моей шуткой» или «Оказывается, мы вместе были в Италии в одном ресторане, и теперь у нас аж два общих пункта». А потом еще обнаружилось два и еще два, плюс мы знаем одних и тех же людей. Это необъяснимая история».


Розпитати Фреймут про те, як їй вдається бути ідеальною для свого чоловіка та про багато всього іншого кременчужанки зможуть уже 10 березня о 19.00 в МПК.

Автор: ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

4 365
1
20 лютого 2019 15:24

. Ось ви, наприклад, знали, 
не не знал, и как то не особо хотелось бы. Хотелось бы узнать может за ученого, писателя...было бы интересно...


6 0
236
20 лютого 2019 16:34

Она настолько фальшивая с ног до головы, что совсем не хочется у неё чему-то учиться и что-то о ней узнавать. Да и чему учиться?! Как захомутать гендиректора канала, чтобы под тебя делали проекты (как оказалось, не очень успешные)? 


7 0
272
20 лютого 2019 18:32

Чому можна навчитись у дівчини у якої троє дітей та куча браків за плечима?!

...власним прикладом надихатиме кременчужанок досягати успіху!!!

РЖУ НІМАГУ!

Кльове буде натхнення... і знаходяться ж люди, які йдуть поїсти... макаронів.
П,С,

ТелеграфЪ- чи не реклама це?!


6 0
938
1 березня 2019 10:27

В мене питання: під дією чого вона була (наркотики, алкоголь, енергетики і т.д.), коли будучи біля могили вона просила у духа стати її хрещеною?

А в Лондоні в роддомі вона ревізію робила? Чи вона, як і більшість українців, плюють на всіх лише в Україні, а за її межами вони "білі і пухнасті"


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх