На Полтавщині злетіла в кювет маршрутка з Варшави - четверо загиблих (доповнено)

19.02.2019, 22:27 Переглядів: 6 843 Коментарів: 5

 

Ще двоє в реанімації

Сьогодні, 19 лютого, у Лубенському районі сталося ДТП, загинуло четверо осіб, ще двоє - у реанімації. За даними прес-служби поліції в Полтавській області, аварія сталася близько 18 години на 188 км  автодороги Київ – Харків, поблизу села Пишне.


Мікроавтобус «Volkswagen», рухаючись у сторону Харкова до Запоріжжя з Варшави, не впорався з керуванням і допустив наїзд на металевий відбійник. Унаслідок зіткнення автомобіль виїхав за межі проїжджої частини і перекинувся.


За попередньою інформацією у мікроавтобусі перебувало 6 осіб. Унаслідок ДТП 3 осіб загинули на місці події, ще одна - загинула у лікарні. Ще 2 людей, серед яких і водій – перебувають у реанімації. 


Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановлюють особи загиблих та травмованих, з’ясовують обставини та причини аварії.


За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

 

 


Доповнено 


У мікроавтобусі перебувало 6 осіб.  Унаслідок ДТП трьоє осіб загинули на місці події, ще двоє - померли у лікарні. Померлими виявилися мешканці Запорізької області: 29-річний, 34-річний чоловіки та троє жінок (41, 60, 29  років). Водій автомобіля перебуває у лікарні.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

130
1
20 лютого 2019 07:41

Полюбому топил как сумасшедший.

Я сам езжу неторопливо хотя авто имеет множество активных и пассивных систем безопасности. А зная этих водителей коробок на колёсах ответственно заявляю, что ездят они как попало. И данный случай тому красноречивое подтверждение. 


12 4
99
20 лютого 2019 08:25

  Обычно, люди у которых есть профессиональные права автобуса, фуры и тд. и международными рейсами занимаются редко нарушают, скорей всего не соблюдал правила отдыха водителей дальних поездок и заснул. Не пренебрегайте правилами безопасности за рулем, вы не один на дороге. А так пассажиры погибли. Жаль.


15 1
513
20 лютого 2019 08:39

я даже представить не могу, что (!!??) может меня заставить сесть в такой бусик на маршрут Варш-Зпрж длиной 1,5 ккм и временем сутки в дороге 

 

есть нормальные автобусы с меняющимися водителями

поезд со Львова

авиа наконец

 


6 1
84
20 лютого 2019 08:47

К сожалению уже пять.....


1 1
0
20 лютого 2019 10:47

Цитата: Дмитрий
я даже представить не могу, что (!!??) может меня заставить сесть в такой бусик на маршрут Варш-Зпрж длиной 1,5 ккм и временем сутки в дороге 

Цена и время в дороге


6 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх