За підкуп виборців поліція відкрила два кримінальні провадження

18.02.2019, 07:08 Переглядів: 2 635 Коментарів: 2

Поліція фіксує порушення передвиборчої агітації 

На Полтавщині складено 20 протоколів на порушників вимог передвиборної агітації, повідомляє прес-служба поліції. Всього від початку виборчої кампанії територіальними підрозділами поліції області зареєстровано 61 повідомлення, пов’язане із виборчим процесом.



Як повідомив начальник поліції Полтавщини Андрій Замахін, у 20 випадках на порушників вже складені адміністративні протоколи за ст. 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а за спробу підкупу виборців поліція відкрила два кримінальні провадження за ч.2 ст.160 (підкуп виборця) Кримінального кодексу України.


Більшість порушень, зареєстрованих поліцією, полягають у розповсюдженні друкованих агітаційних матеріалів без обов’язкових відомостей, визначених чинним законодавством, або з неправильною чи неповною інформацією.


Керівник поліції Полтавщини закликає учасників передвиборчих перегонів утриматися від порушень і нагадує про адміністративну та кримінальну відповідальність за ігнорування вимог виборчого законодавства України. 


- Поліція і надалі оперативно реагуватиме на кожен сигнал від громадян та спостерігачів. Усі повідомлення підлягатимуть якісному документуванню і перевірці, – наголосив Андрій Замахін.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

735
18 лютого 2019 09:18

Так а где же деньги то раздают?


12 0
604
18 лютого 2019 13:24

Цитата: shtai
Так а где же деньги то раздают?

Це вам до ***.


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА-2019:

Кандидати

31 березня 2019 року відбудеться голосування на чергових виборах Президента України. Центральна виборча комісія зареєструвала рекордну кількість кандидатів – 44. Кожен з них вніс грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн, котра повернеться лише тому, хто переможе на виборах, чи вийде до другого туру.

Офіційні результати першого туру мають оголосити до 10 квітня. Якщо жоден з кандидатів не набере абсолютну більшість голосів громадян, які взяли участь у голосуванні (50% + 1 голос), буде оголошений другий тур, який відбудеться 21 квітня. Публікація його результатів – до 4 травня.

До 3 червня 2019 року новообраний президент має вступити у повноваження із складенням присяги на урочистому засіданні Верховної Ради України.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх