До 30 годин громадських робіт приговорили батька, який чинив насилля в сім'ї

16.02.2019, 16:16 Переглядів: 3 070

Проте він покарання не понесе

Суддя Крюківського районного суду Олександр Махханьков розглянув подання, яке надійшло з Крюківського РВ ФДУ «Центр пробації» про вирішення питання щодо виконання постанови щодо домашнього насильства


Ще на початку травня минулого року поліціянти склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст.173-2ч.1 КУпАП. Згдно з яким 5 ттравня по вулиці Паризької Комуни в м. Кременчуці чоловік вчинив насильство в сім'ї відносно своєї дочки. Він висловлювався нецензурною лайкою та намагався вчинити бійку.


Крюківський районний суд чоловіка визнав винним та наклав на нього адміністративне стягнення у виді 30 годин громадських робіт. Проте під час виконання стало відомо, що чоловік пенсійного віку. Тому начальник Крюківського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області звернувся до суду з поданням, в якому просив вирішити питання щодо подальшого виконання постанови Крюківського районного суду м.Кременчука від 03.07.2018 року.

Враховуючи, що чоловік старше 60 років, то проти нього не застосовуються громадські роботи. 

Згідно ч.3 ст. 30-1 КУпАП громадські роботи не призначаються особам, визнаним інвалідами першої або другої групи, вагітним жінкам, жінкам, старше 55 років та чоловікам, старше 60 років.

Оскільки накладення адміністративного стягнення у виді громадських робіт є неможливим, то постанову проти чоловіка, який чинив насилля проти власної доньки закрили. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх