На Полтавщині у потязі пограбували та побили чоловіка

15.02.2019, 09:31 Переглядів: 3 604 Коментарів: 1

Підозрюваних у розбої затримали

Троє молодиків 13 лютого вчинили розбій у потязі приміського сполучення «Гребінка-Ромодан». За інформацією ГУ Нацполіції у Полтавській області, зловмисники пограбували одного із пасажирів потяга, 34-річного мешканця Вінницької області.


Відомо, що чоловіка побили та привласнили його речі. Викрали сумку з грошима та банківськими картами, два мобільних телефони та одяг постраждалого.


Жителя Вінниччини після інциденту госпіталізували до місцевої лікарні, черговий лікар повідомив поліцію про обставини нападу. У результаті до найближчих залізничних станцій Лубенського району скерували екіпажі сектору реагування патрульної поліції. Там і затримали трьох підозрюваних із речами потерпілого.


Встановили, що всі троє раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини. Підозрювані 1981-го, 1990-го та 1992-го років народження. Один із них житель Дніпропетровської області, інші двоє – з Полтавщини.


Наразі їх затримали, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.


За фактом розбою, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, відкрили кримінальне провадження ( ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає від 7 до10 років ув'язнення із конфіскацією майна.


Поліцейські перевіряють фігурантів на причетність до аналогічних злочинів, скоєних на території Полтавської та інших областях України.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

604
15 лютого 2019 09:38

Интересно,а в поезде что,никого не было?Что только врач уже в больнице сообщил в полицию.Люди ,если будете такими безразличными,задайте себе вопрос:кто следующий?Не факт,что не вы!


43 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх