Маленький Артемко потребує допомоги в проходження реабілітації в Іспанії

10.02.2019, 12:02 Переглядів: 3 712

 

Для хлопчика в Україні не знайшлося спеціаліста, тому допомогу родина шукає закордоном

Артем Самко з Кременчука потребує допомоги проходження реабілітації за кордоном оскільки спеціалістів в Україні не знайшлося. За словами мами хлопчика Ольги Кутової, 9 місяців назад Артем успішно завершив лікування онкології.



Зараз у хлопчика порушена функція ковтання, встановлена трубка в шийці для дихання, через неї малюк не може говорити, так само є трубка в животику для прийому їжі, багато проблем з неврології, не ходить, але сидить і повзає. Відправивши виписки в реабілітаційні центри з історії хвороби жінка отримала відмови, аргументовані тим, що немає досвіду роботи з хворими на онкологію або з такими трубками.


 


- Расстроилась.. но не отчаялась! Вспомнился опыт, двухлетней давности когда славноизвестный Израиль отказал в лечении Артема, прогнозируя плохой исход. Спасибо белорусам спасли. Крайних два месяца, я настойчиво искала реабилитацию за границей, ближнее и дальнее зарубежье, полная почта отказов, Тема считается сложным пациентом и я было уже совсем расстроилась.. но! На днях я получаю письмо с приглашением на реабилитацию! Куда? в Испанию! И это не просто очередной госпиталь куда я отправила запрос с мыслю «ну может хоть этот». Нет! Госпиталь Vithas Nisa Virgen del Consuelo входит в состав лучших центров по нейрореабилитации, одним из его направлений есть восстановление детей с опухолями ЦНС. И самое важное у них большой опыт работы с проблемами дисфагии (нарушения глотательного рефлекса)-то, что Артёму необходимо в первую очередь! - написала мама хлопчика.


Карта ПриватБанку: 4149 4978 6307 8517 (Кутова Ольга Федорівна, мама)


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх