Футболісти «Кременя» вийшли з відпустки - нових прізвищ гравців наразі немає

21.01.2019, 17:31 Переглядів: 3 301

  

Команда планує провести два збори, а турнір у Дніпрі досі під питанням

Сьогодні, 21 січня, футбольна команда “Кремінь” вийшла з відпустки. Нових прізвищ гравців, які покинули команду або її підсилили наразі немає.

  

Напередодні виходу команду поле стадіону “Кремінь-Арена” підготували в кращому вигляді, проте нічний снігопад вніс свої корективи.


  


Тому керівництву клубу довелося вичищати поле від снігу поки гравці пробігли кілька кіл по засніженому “Міському саду”.



Футболісти поділилися, що попри те що беруть участь в різноманітних чемпіонатах та турнірах дуже скучили за футболом.


- Прийшли з великим бажанням, адже скучили, - поділився нападник Костянтин Черній. - Неабияк велика перерва, хочеться розпочати ігри, “вкачуватися” до початку сезону й виконувати завдання.


- Хочеться виконувати завдання, щоб порадувати вболівальників, тренерів, керівництво клубу, щоб нами пишалися, - додав Сергій Степанчук.



Головний тренер “Кременя” Ігор Столовицький розповів про кадрові зміни та найближчі плани команди.


- Збір запланований до 2 числа (2 лютого - ред.), де запланований перегляд потенційних гравців, в основному це молоді футболісти. Запланований ряд спрингів: 26 січня вдома приймаємо кропивницьку “Зірку”, 28 на виїзді зіграємо з “Інгульцем”, 30/31 січня запланована гра в манежі з “Дніпром”, й 2 лютого їдемо з відповідним візитом до Кропивницького. Тому по новачкам ми скажемо пізніше. Хоча, футболісти ще будуть приїжджати. Пропонують багато футболістів, в основному це молодь, невідомі гравці. По можливості будемо переглядати всіх гравців. - зауважив наставник “Кременя”.


Тренер додав, що команду покнули Юрій Павлик, Денис Бєлоусов й Дмитро Ентін. Щодо Валерія Курелєха ще не визначилися, якщо в нього буде бажання доводити, то клуб не проти, щоб він грав. У тих в кого закінчився контракт, то сьогодні вони прибули в команду на збір, окрім Віктора Серденюка, який відпросився на кілька днів.


- Будемо з хлопцями знаходити спільний знаменник, все залежить від них наскільки вони готові конкурувати. Й стоїть завдання... Я не хочу сказати “кров з носу”, але всі хочуть виконати завдання виходу в Першу лігу, - розповів Ігор Столовицький.


Форсувати підготування тренерський штаб не планує, час ще є але вже домовленості провести ігри в лютому з краматорським “Авангардом” та харківським “Металістом”. Поки невідомо щодо турніру в Дніпрі, коли стане відомо щодо термінів проведення, тоді конкретніше можна говорити про другий збір команди.



P.S. 26 січня о 14.00 на стадіоні "Кремінь-Арена" "Кремінь" проведе перший спаринг проти кропивницької "Зірки".


 

Фото: Александр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх