На Полтавщині водій легковика не впорався з керуванням і в’їхав у зупинку

19.01.2019, 14:33 Переглядів: 3 017

 

Чоловік був п'яним та без прав

В Миргородському районі 52-річний водій легковика не впорався з керуванням і наїхав на опори транспортної зупинки, про це повідомляє прес-служба поліції. 


Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 18.01 близько 12:30 в селі Білики Миргородського району. 52-річний водій автомобіля «OPEL» рухався по сільській вулиці, не впорався з керуванням і допустив наїзд на опори зупинки транспортного сполучення.


При перевірці, за показниками медичного освідування водій перебував в стані алкогольного сп’яніння (тест на «Драгері» показав 2,63 проміле). 


Крім того, поліцейські з’ясували, що в грудні 2018 року водій-правопорушник за постановою суду був позбавлений права керування транспортними засобами. 


На винуватця ДТП поліцейські склали три адміністративних протоколи за статтями:

  • 124 КУпАП (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна),
  • 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом)
  • частиною 2 статті 130 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного сп’яніння, вчинене повторно). 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх