«Брила снігу впала в кількох кроках від дівчини», - кременчужанка про сніг, який проламив дах магазину

18.01.2019, 13:45 Переглядів: 5 732 Коментарів: 5

 

На щастя з людей ніхто не постраждав

Сьогодні, 18 січня, пообіді на вулиці Першотравнева брила снігу проломила дах магазину, про це "Телеграфу" повідомила очевидець Дар'я Романець. 


- Добре, що ні на кого не впала. Дівчина пару кроків не дійшла, а так би їй на голову впала брила. - поділилася дівчина. - У нас така ж над дверима під'їзду висить, комунальники стрічку повісили "Обережно", але ж іншого входу в будинок немає, так що у нас тут екстрим кожен день.


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Дар'я Романець
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

0
18 січня 2019 15:22

Только недавно обсуждали эти ленточки безопасности по городу. На отдельных улицах вообще только по дороге можно идти, потому, что на тротурах весело полощутся на ветру эти ленточки (ну или иди по тротурару на свой риск). Ну, окей, ленточки повесили, опасные участи огородили а дальше что? Ходить по более безопасной проезжей части?


22 0
181
18 січня 2019 15:30

А як там справи у інспекторів з благоустрою? Вони той сніг не бачили, бо високо, чи їм просто жалко штрафувати керівників управляючих компаній? Це ж не директора заправки за сніг чи власника кав"ярні за бурульки штрафувати.


35 0
1 031
18 січня 2019 16:08

Наблюдал в частном секторе , как отец и сын закидывали на покатую крышу своего дома петарды , тем самым вызывая искуственное "схождение лавин" smile


5 0
0
18 січня 2019 16:12

у меня недалеко от дома бабули к аптеке дойти не могут - снегом засыпало крыльцо. Так владелец и не чухается, чтоб почистить. Ступеньки везде скользкие. Предприниматели обязаны чистить свою территорию! 

 


8 6
0
18 січня 2019 16:49

Цитата: Andrik.r

А як там справи у інспекторів з благоустрою? Вони той сніг не бачили, бо високо, чи їм просто жалко штрафувати керівників управляючих компаній? Це ж не директора заправки за сніг чи власника кав"ярні за бурульки штрафувати.

 

Совершенно верно. Летом была информация о том, что у бабушки в частном доме выгребную яму без разрешения выкопали, там инспектора подсуетились и тут же штраф "нарушительнице" выписали. А то, что создает прямую угрозу жизни кременчужан-не замечают, весна придет -проблема сама растает...


27 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх