У Кременчуці відкрився клуб спортивного покеру

16.01.2019, 11:00 Переглядів: 6 375

Спортивний покер офіційно визнали видом спорту. Випробувати свої сили у турнірах може кожен: вони проходять у нашому місті щодня.


 

Спортивний покер нарешті прийшов і до України! У серпні минулого року гру визнали офіційним видом спорту: Міністерство молоді та спорту включило її до відповідного переліку.


А в жовтні сталася ще одна визначна подія у покерному житті України. Всеукраїнській федерації спортивного покеру надали статус Національної. Федерація отримала право проводити чемпіонати України та інші покерні серії в нашій країні, представляти український покер на міжнародній арені.


У багатьох областях України вже відкрили підрозділи Всеукраїнської федерації спортивного покеру. З’явилося близько 10 акредитованих клубів спортивного покеру у різних містах України. Зокрема, із грудня минулого року у Кременчуці запрацював клуб спортивного покеру “CARRE”. Кожен може спробувати свої сили у спортивних турнірах, які щодня проходять у приміщенні клубу.


Що необхідно, аби брати участь у турнірах:

- Вступити до Всеукраїнської федерації спортивного покеру.

- Заповнити відповідну заяву на вступ та сплатити вступний внесок.

- Вартість картки клубу, що видається строком на 1 рік – 280 грн. Цей внесок надходить до Міністерства молоді та спорту.

- Учасник може брати участь у турнірах, які проходять у Кременчуці та інших містах України.


Спортивний покер визнаний грою майстерності та вміння у багатьох країнах світу, де з успіхом проводяться змагання. Тепер з'явилось більше можливостей для розвитку в Україні. А кременчужани, які цікавляться темою спортивного покеру, отримали можливість грати наживо, відчути справжні емоції від турніру та спілкування з іншими ентузіастами цього виду спорту.


Клуб спортивного покеру “CARRE”:

вул. Лейтенанта Покладова, 5 (за «Будинком Торгівлі»)


Турніри проходять щодня, о 19.00.
Контакти: + 38 (095) 568 90 98

Наказ Мін.МСУ №4897 від 23.10.2018 р.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх