Юні шахісти Кременчука розпочали рік зі змагань (доповнено)

16.01.2019, 12:30 Переглядів: 2 683

 

Шахи – цікава захоплююча гра. В неї грають і дорослі, і діти. На зимових канікулах в дитячо-юнацькому клубі «Дебют» зібралося багато дітей та їх батьків

З 8 по 12 січня вихованці міських шахових клубів «Дебют», «Пошук», «Лідер» та «Каїсса» взяли участь в Чемпіонаті міста з класичних шахів серед дівчат та хлопців 8-10 років. Про це повідомляє прес-служба Федерація шахів Кременчука.


 


Шестеро дівчат провели змагання за коловою системою. Найкращого результату (4,5 очки із 5) досягли Марина Сьоміна та Аліса Романченко (тренер Андрій Зазуляк). Після проведення додаткового матчу чемпіонкою міста стала Марина Сьоміна (тренер Андрій Зазуляк). Третє місце посіла Єлизавета Бойко (тренер Олександр Мальцев), 4 сходинку зайняла Віра Хорошун (тренер Микола Дружинін).


 


В змаганнях серед хлопців взяли участь 16 учасників віком від п`яти до десяти років. Турнір проходив за швейцарською системою в дев`ять турів з контролем часу 60 хв кожному учаснику на всю партію.


Чемпіоном міста серед хлопців із 8 очками з 9 став другорозрядник Володимир Кибкало (тренер Андрій Зазуляк). Друге і третє місця одержали вихованці клубу «Каїсса» - Артур Завальний та Єгор Сербін (тренер Олександр Мальцев).


 


Результати змагань:

 


Переможців нагородили медалями та грамотами Федерації шахів міста Кременчука. 

Теги: шахи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх