Ви зможете покращити будь-яку кухню з Resolut_store

14.01.2019, 09:00 Переглядів: 1 326

 

Немає значення: дорога Ваша кухня чи ні, нова або їй вже багато років, власна чи орендована. Головне – у будь-якому випадку Ви маєте можливість покращити її. Це дуже просто зробити. Завітайте до студії кухонного інтер’єру Resolut. Ми вже декілька років представляємо аксесуари від найкращих світових виробників. Але саме зараз цілком переосмислили те, для чого це робимо. Тож готові представити Вам абсолютно нову концепцію, яка надалі буде існувати під назвою Resolut_store.


Ми пропонуємо покращити Вашу кухню не залежно від будь-яких вихідних даних і абсолютно точно знаємо, як це зробити. В нас є незаперечні переваги, щодо усіх інших продавців аксесуарів для кухні, адже володіємо компетенцією, що зробила нас одним із небагатьох рекомендованих Blum виробником меблів для кухні в Україні. Спираючись на увесь наш досвід та знання, ми створили унікальний підхід покращення кухні, де використовуємо глибоке розуміння її сутності. І тепер усі наші зусилля направлені на пошуки того, що може покращити Вашу кухню. Це справжнє осяяння для нас, адже ми розуміємо скільки позитивних змін можемо зробити.



Хочете дізнатись, як це працює? Завітайте до нашого салону по вулиці Перемоги 4 (поряд із «Художником»). Ми із радістю розкажемо Вам, як отримати найбільшу користь від аксесуарів, техніки, сантехніки, освітлення, текстилю, електро-фурнітури та побутової хімії від найкращих світових виробників.


До речі, для того, щоб покращити якнайбільше кухонь ми започатковуємо спеціальну програму Resolut_OPT, завдяки якій при купівлі від трьох одиниць, Ви отримуєте 15% знижки.


Студия кухонного интерьера Resolut

Победы 4 (рядом с «Художником»)

+38(098)22-333-22

 



Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх