Кременчужани змусили головну ялинку міста засяяти вогнями

19.12.2018, 19:16 Переглядів: 9 572

 

Святий Миколай привітав всіх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим

19 грудня урочисто відкрили головну міську ялинку, а разом з нею - усе різдвяне містечко на площі Перемоги.


 

Концерт на честь відкриття зимової красуні розпочався о 15.00. Ще до відкриття ялинки, відвідувачі ходили вздовж яток з солодощами, медом, м'ясною нарізкою та ковбасами, гарячими та міцними напоями і сувенірами. Для підняття апетиту, можна було спостерігати, як готують шашлик під відкритим небом. Щодо міцних напоїв, то дорослі могли скуштувати склянку різдвяного (розмарин та мандарин, 40 грн) або медового (30 грн) глінтвейну, придбати наливку «П'яна вишня» (130 грн за пляшку 0,5л).


 

Ті, хто вірить в казку, могли потрапити в резиденцію до Святого Миколая, щоб замовити подарунок під ялинку, щось розповісти і запитати. Маленький будиночок для прийому гостей знаходиться впритул до ялинки. Черга, здається, з часом тільки збільшувалась. Не кожен день можна посидіти у Святого Миколая на колінах.

 

 

Ведучий закликав всіх плескати в долоні під пісні колективів «Сузір'я Дніпро», «Зима» та «Дитячий світ». Глядачі знімали дійство на свої телефони та відеокамери, ходили фотографуватися на фоні величезної ялинки; всі раділи і сміялися, їли та пили, танцювали (щоб зігрітися) і підспівували тим, хто знаходився на сцені.

 

 

Під час концерту серед глядачів ходили герої дитячих мультфільмів та роз'їжджали машинки у вигляді гусіні та мами-качки з каченятами, які катали всіх охочих. Діти могли підійматися та спускатися з гірки, покрутитися на каруселі, покататися на гіроскутері або постріляти в тирі. Одразу за сценою знаходилася зона для дітей, де їхні батьки могли орендувати одномісний електромобіль.


 

Щоб запалити вогні на ялинці, на сцену вийшов Святий Миколай і закликав кременчужан тричі повторити: «Один, два, три! Ялиночка, світи!». Коли на ялинці в одну мить засвітилися меридіани вогників, які поширилися на всю площу — ятки, гірку, кулі і куб всі глядачі на мить завмерли, а потім почали радісно охкати.

 

Після цього колективи продовжили виступати на радість дорослим і дітям.

 

Важливо зазначити, що за безпекою концерту слідкували патрульні поліцейські, пожежна машина і машина швидкої допомоги.



Нагадаємо, що ще дві ялиноньки мають засяяти у Кременчуці: 21 грудня о 16.00 у Крюкові, а 28 грудня о 16.00 біля «Кредмаша».

Фото: Александр Попенко
Автор: Артем Кузьменко Фото: Александр Попенко Відео: StyleWeb1 Джерело відео: youtube.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх