У Кременчуці вшанували ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи

15.12.2018, 09:02 Переглядів: 3 119

 

Ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС, інваліди першої групи, до Дня вшанування отримають 1000 гривень матеріальної допомоги

14 грудня, у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, в Україні відзначався День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Урочистості, присвячені вшануванню ліквідаторів Чорнобильської катастрофи, відбулися і у Кременчуці у «Лікарні відновного лікування».


 


Цього дня кременчуцьких ліквідаторів вітали заступник міського голови Ольга Усанова, директор КНМП «Лікарня відновного лікування» Микола Чіп, керівник міського осередку ГО «Союз Чорнобиль» Олександр Мамедов, голова ГО «ЧАС» Олексій Жовтобрюх.


 

Заступник міського голови Ольга Усанова підкреслила, що місто намагається постійно дбати про соціальний захист ліквідаторі аварії на ЧАЕС, для них виділяється матеріальна допомога, путівки на оздоровлення, забезпечуються належні умови для лікування, реабілітації та харчування у КНМП «Лікарня відновного лікування». Вона також вручила керівнику лікувального закладу подарунок – сертифікат на м’які меблі, які будуть встановлені у терапевтичному відділенні.


 

Голова ГО «ЧАС» Олексій Жовтобрюх вручив завідуючій спеціалізованим терапевтичним відділенням для реабілітації учасників ліквідації аварії на ЧАЕС Ользі Лобовій орден «Сила милосердя».


Зазначимо, що ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС, інваліди першої групи, до Дня вшанування отримають матеріальну допомогу у розмірі 1000 гривень.


Присутніх привітали творчі колективи навчальних закладів міста.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: прес-служба мерії
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх