74-річного китайця пограбували у Кременчуці

8.12.2018, 13:59 Переглядів: 3 931

 

Раніше судимого чоловіка вже затримали правоохоронці

Наприкінці листопада до правоохоронців звернувся 74-річний іноземець з Китаю. Чоловік повідомив, що невідомий із застосування насильства проник до його помешкання. За інформацією прес-служби поліції, у чоловіка забрали особисті речі, мобільний телефон та гроші в українській та іноземній валюті. 


- Оперативниками відразу були розпочаті заходи, для встановлення обставин скоєного. За допомогою камер відеоспостереження та оперативної роботи поліцейських вдалося затримати місцевого 22-річного раніше судимого чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні даного злочину. Останньому оголошено підозру та обрано запобіжний захід - арешт. На період слідства чоловік перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання - повідомив  Сергій Терела керівник поліції Кременчука.


Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України  (розбій, поєднаний з проникненням у житло). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років. Триває слідство.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх