Кременчужанці, яку тримали без світла через борги за тепло, таки підключили електроенергію

29.11.2018, 11:31 Переглядів: 2 613

 

Абонентці «Полтаваобленерго» видали квитанцію на повторне підключення

Кременчужанці Оксані, мешканці вулиці Київської, яку «Полтаваобленерго» тримало без світла через борги за тепло, таки учора, 28 листопада, підключили електроенергію. Про це повідомила нам сама мешканка.



Нагадаємо, Оксана просиділа без світла майже місяць – спочатку її відключили за борг у 106 гривень за електроенергію. Коли цей борг був сплачений, у «Полтаваобленерго» довго не видавали квитанцію на оплату повторного підключення – послали до іншого відділу компанії узгоджувати оплату боргів за тепло.


На сторінці «Телеграфа» у Фейсбук читачі обговорювали цю новину – і з коментарів ми дізналися, що ситуація з Оксаною, коли компанія намагається впливати відключенням електроенергії на боржників за тепло – не поодинока.


 


- Після вашої публікації зі мною стали розмовляти по-іншому. В одразу видали квитанцію для оплати підключення. Я дуже вам вдячна, - сказала Оксана в розмові з журналістом «Телеграфа».


Повторне підключення електроенергії обійшлося їй у 129 гривень – більше, ніж сума боргу. Оксана і зараз вважає борг таким, що утворився штучно – через некоректні рахунки і налаштована оскаржувати ці рахунки.


Щоб не отримувати некоректні рахунки, які ще й потім можуть стати причиною відключення, вчасно передавайте покази електролічильника станом на перше число кожного місяця. Детальніше – за посиланням нижче.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх