Піддубна на сесії намагатиметься скасувати підвищені тарифи «Теплоенерго» та «Полтаваобленерго» у Кременчуці

19.11.2018, 13:28 Переглядів: 3 346

Депутат обгрунтовує свою пропозицію тим, що проект рішення про підвищення тарифів був неналежним чином оприлюднений

Депутат Оксана Піддубна підготувала на сесію Кременчуцької міськради, що відбудеться 12 грудня проект рішення:

  • про скасування тарифів КП «Теплоенерго»;
  • про скасування тарифів на виробництво теплової енергії ПАТ КВБЗ (це теплова енергія, яку «Теплоенерго» купує для потреб Раківки);
  • про скасування тарифів ПАТ «Полтаваобленерго».

Проект рішення розміщений на офіційному сайті Кременчуцької міської ради. Йдеться про скасування нових тарифів на опалення та гарячу воду, які були затверджені рішенням виконкому 29 жовтня та набули чинності з 17 листопада.



У пояснювальній записці до проекту рішення Оксана Піддубна вказала, що до неї як до депутата звертаються мешканці та просять винести дане питання на розгляд, оскільки «не матимуть можливості сплачувати за встановленими рішеннями виконкому тарифами вищезазначені послуги».


Піддубна вказує причину для скасування рішень: усі три проекти рішень про підвищення тарифів були неналежним чином оприлюднені. Раніше на це вказував «ТелеграфЪ»



«У всіх трьох проектах рішень виконавчого комітету, які я пропоную скасувати, міститься посилання на «лист Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від _______2018 № ____», де на місці дати та номеру відомості відсутні, а натомість пусте пропущене місце.

Це свідчить про те, що у вищевказаних проектах рішень міститься посилання на неіснуючий на момент оприлюднення лист або лист, повна інформація про який відсутня, що є неналежним оприлюдненням проектів рішень виконавчого комітету, внаслідок чого вводиться в оману громада нашого міста», - вказала Оксана Піддубна.


 
Нагадаємо, раніше Крюківський районний суд внаслідок неналежного оприлюднення проектів рішень за позовом Піддубної скасував рішення про тарифи від 10.10.17 року (тарифи діяли чотири місяці). Наразі виконком подав апеляцію, суд розпочав її розгляд.


Наразі КП «Теплоенерго» розпочало черговий етап підвищення тарифів - уже третій за поточний рік. На завтра, 20 листопада, призначені відкриті слухання.



До речі, депутат Валентина Гордєєва у суді першої інстанції теж скасувала рішення виконкому про підвищення та коригування тарифів «Теплоенерго», а також порядок відкритих слухань. Але рішення суду ще не набуло чинності - дається час на апеляцію.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх