Роман «Мазуревичі» кременчуцької письменниці Дарини Гнатко увійшов до Довгого списку «Книги року ВВС-2018»

17.11.2018, 14:00 Переглядів: 3 977

 

Пишаємося успіхами землячки

Роман «Мазуревичі. Історія одного роду» кременчуцької письменниці Дарини Гнатко увійшов до Довгого списку «Книги року ВВС-2018», повідомляє ВВС News Україна. 


Списки оприлюднили 12 листопада. До Довгого списку премії Книга року ВВС-2018 увійшли 11 видань, серед них і роман про Кременчук.


Справжнє ім'я Дарини Гнатко - Юлія Іргізова. Роман «Мазуревичі» вийшов друком цього року. Це четвертий надрукований Юлін роман і другий - про Кременчук.



- «Мазуревичі» - це історія п’яти поколінь одного роду, розказана крізь революцію та війну, утрати і пристрасть, ненависть і любов. Події в сазі охоплюють період часу з кінця ХІХ ст до 60-х років ХХ ст. Це життя п'яти поколінь одного роду. Це історія людини, яка іде по життю, руйнуючи життя інших, але у кінці його чекає розплата — він не отримає допомогу від єдиної людини, яку кохав. Мазуревич гине під час війни, а далі описується життя його доньки, - розповіла на презентації книги письменниця.



Премія Книга року ВВС Україна визначає найкращих українських письменників. Слідкувати за перебігом конкурсу можна на facebook-сторінці ВВС.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх