Богдан Куделя та Іван Раць – чемпіони України з фрі-файту

17.11.2018, 17:03 Переглядів: 4 172

 

Двоє кременчужан під керівництвом тренера Володимира Шемарова показали відмінний результат

В Івано-Франківську відбувся Чемпіонат України серед юніорів (19-20 років) та дорослих (21 та старші) з фрі-файту. Представники КДЮСШ №2, 3 листопада, під керівництвом тренера Володимира Шемарова показали відмінні результати.


Богдан Куделя став Чемпіоном України серед юніорів у вазі до 69 кг, а Іван Раць в цій же вазі, але серед дорослих також отримав 2 впевнені перемоги та став чемпіоном України, виконав при цьому норматив Майстра спорту України.


- Виступили добре, результат говорить сам за себе – обидва стали чемпіонами України. Богдану Куделі, який зараз навчається у Києві в олімпійському коледжі Івана Піддубного, прописали індивідуальний план за яким він тренується. Ваня Раць тренується тут в КДЮСШ №2. – зазначив «Телеграфу» тренер Володимир Шемаров.


 


До змагань хлопці тренувалися цілеспрямовано. Якщо Богдан минулорічний чемпіон України і силах спортсмена були впевнені, єдине за що хвилювався тренер – хлопця закинули в групу 19-20 років, а Богдану лише 17 років.


- Богдан впевнено виграв 3 поєдинки. В фіналі важко, давали додатковий час, але він зміг на морально вольових якостях повністю домінувати в додатковий час та одержав перемогу, - констатував тренер.


 


Іван Раць виконав програму мінімум – вийшов у фінал.


- Ваня виконавши план мінімум – вийшов у фінал та виконав норматив Майстра спорту. В фіналі Іван зустрічався з місцевим бійцем з Івано-Франківську, який є дворазовим чемпіонам України. Суперник – дуже хороший ударник, в якого яскраво виражена ударна школа тайського боксу. Ми робили ставку на боротьбу в партері, зробивши попередньо деякі замальовки. Ваня чітко все зробив, перевів бій на землю і зробив непрості прийоми змусивши суперника здатися, - розповів про бій Івана Раць тренер Володимир Шемаров.


Тренер задоволений виступом своїх спортсменів, тим паче Полтавська область зайняла 2 командне місце поступившись лише Івано-Франківській області, але обійшовши навіть Київ на 1 золоту медаль. Загалом 5 спортсменів з Полтавської області завоювали 6 нагород: 3 «золота», срібло та 2 «бронзові» нагороди. Спортсмен, який виступав у ваговій категорії 57 кг виступав у двох вагових категоріях.


- Хочу подякувати директору КДЮСШ №2 Віктору Кобзистому за надану базу для проведення тренувань. Ми стараємося не впасти обличчям в бруд й гордо нести прапор Кременчука на теренах нашої країни, - додав тренер Володимир Шемаров. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: КДЮСШ №2
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх