У Кременчуці 14 учителів стали Wow Teachers

16.11.2018, 17:29 Переглядів: 6 542

Учителі інформатики пройшли безкоштовний курс з основ програмування й тепер передають досвід своїм учням

Третього листопада у кременчуцькому ВПУ №7 захистили фінальні проекти учителі інформатики, які пройшли безкоштовні 72-годинні курси підвищення фахової компетентності з основ веб-розробки. Вони стали можливими завдяки соціальному освітньому проекту Wow Teachers від Благодійного фонду BrainBasket Foundation.


 


– Мета проекту – дати поштовх до розвитку ІТ-освіти «знизу», зокрема підвищити рівень викладання інформатики, допомогти педагогам і учням подолати так званий «страх перед технологіями», розвіяти міф про те, що ІТ це щось дуже складне і тим самим стимулювати дітей обирати ІТ в якості майбутньої професії, – пояснює координатор BrainBasket Foundation у Кременчуці Катерина Лосіна.


 


На курси потрапили 10 учителів інформатики з Кременчука, один з Горішніх Плавнів та троє з сільських шкіл (Піщане, Недогарки). Слухачі ознайомились з основними напрямками веб-розробки, опанували технології HTML, CSS, jаvascript, Bootstrap, JQuery. Тепер вони, за умовами участі у проекті, формують групи учнів, яким передаватимуть отримані знання. Три вчителі вже зробили це.


 


Відгуки учителів

Олена Сімакова, школа №17: Я все ще під враженням від курсу – цікаво, корисно і для власного зростання, і для проведення уроків. Планую створити власний навчальний ресурс, а також використовувати отримані знання та навички на заняттях модуля «Основи веб-дизайну». Велика подяка організаторам курсів, а також нашому викладачеві.


Надія Алексєєва, КНВК №11: Курс дуже сподобався. Для проведення уроків дуже знадобляться навички роботи з HTML.

Інна Шахман, Недогарківський ліцей: Курси чудові! Олександр Іванов справжній фанат своєї справи! Дякую за можливість підвищувати свою майстерність.


Світлана Шашолко, Піщанська гімназія: Курс сподобався. Планую запустити курс для дітей, але подавати матеріал трохи в іншому вигляді, більш доступному для сприйняття школярами. Курсу та Олександру Олександровичу вдячна за все!


Автор: solod
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх