«Динамо» всуху обіграв «Донбас»: огляд 16 туру

14.11.2018, 14:50 Переглядів: 1 442

 

А от кременчужани очолюють турнірну таблицю

13 листопада, завершився 16 тур Української хокейної ліги, в рамках якого "Кременчук" в овертаймі обіграв "Дніпро", МХК "Динамо" всуху порступилося "Донбасу", а "Білий Барс" у надрезультативному матчі обірав "Крижаних Вовків". 


«Кременчук» - «Дніпро» 5:4 ОТ (2:2; 0:2; 2:0; 1:0)


Чергова зустріч цих команд закінчилася видовищним овертаймом і як завжди дала зрозуміти принциповість поєдинків між цими клубами. Цікавим є той факт, що по ходу зустрічі херсонці вели в рахунку 4:2 і мали досить непогану перевагу і шанс здолати противника з Кременчука в основний час, але третя шайба Миколи Кисельова під завісу зустрічі дала впевнений початок камбеку "городян" і вже до кінця основного часу на табло горіли рівні 4:4.


А в додатковий час удача посміхнулася кременчужанан і вони змогли втретє в сезоні обіграти свого принципового противника з Херсона. Вирішальний кидок на свій рахунок записав Данило Фурса.



«Донбас» - МХК «Динамо» 2:0 (1:0; 0:0; 1:0)


Не менш видовищний і цікавий матч вийшов і в Дружківці, де чинний чемпіон України приймав харківське МХК «Динамо». Відзначимо, що на подив вболівальників гра не виявилася надрезультативною - донеччани закинули по шайбі в першому і третьому періодах, а другий команди зіграли нарівні.


Дуже впевнений матч видала харківська команда, яка надійно нейтралізувала всі небезпечні випади донецького клубу, встигаючи попутно атакувати ворота Богдана Дяченка. Але знову-таки проявилися старі помилки команди Олександра Сеуканда - харків'яни так і не змогли відзначитися в донецьких воротах, хоча і мали непоганий шанс відігратися і вдруге в сезоні здолати підопічних Сергія Вітера.



«Крижані Вовки» - «Білий Барс» 5:7 (2:0, 2:6, 1:1)


Третій матч 16 туру став таким же цікавим і захоплюючим, як попередні зустрічі, а інтрига протрималася аж до кінця третього періоду. «Вовкам» відразу  вдалося заволодіти комфортною ігровою перевагою і двічі прошити Кирила Кучера, але в другій двадцятихвилинці білоцерківці закинули шість шайб і перевернули результат матчу.


Відзначимо, що в цьому матчі капітан «Білого Барса» Євген Тимченко зробив хет-трик, а форвард Владислав Куцевич оформив дубль.

Таким чином, «Білий Барс» завдяки вчорашній перемозі обігнав МХК «Динамо» в турнірній таблиці і закріпився на четвертій сходинці, а «Крижані Вовки» так і залишилися на останньому місці.


Автор: Альона Душенко Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх