Посадовця Кременчуцької РДА звільнили через автомобіль

14.11.2018, 11:34 Переглядів: 4 855

  

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Кременчуцької РДА не встиг вчасно внести зміни до Єдиного державного реєстру декларацій

Начальника відділу ведення Державного реєстру виборців Кременчуцької райдержадміністрації (РДА) звільнили з посади за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією. За інформацією прокуратури, посадовець придбав автомобіль вартістю майже 230 тисяч гривень й не задекларував у визначені строки, порушуючи вимоги Закону України «Про запобігання корупції».


Посадовця притягнули до адміністративної відповідальності за правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч.2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклали адміністративне стягнення у виді штрафу.


Поряд із цим, відповідно до Закону України «Про державну службу» передбачено, що підставою для припинення державної служби у зв’язку з втратою права на державну службу або його обмеженням є, в тому числі, набрання законної сили рішенням суду щодо притягнення державного службовця до адміністративної відповідальності за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення. При чому, суб’єкт призначення зобов’язаний звільнити державного службовця у триденний строк з дня настання або встановлення факту, передбаченого цією статтею, якщо інше не встановлено законом.


 


Кременчуцька районна державна адміністрація за даним фактом призначила службове розслідування, за результатами якого начальника притягнули до дисциплінарної відповідальності у вигляді звільнення з посади.


Згідно з інформацією розміщеною на офіційному сайті Кременчуцької РДА, очолює відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Кременчуцької райдержадміністрації - Павло Миколайович Солов’ян.


 


В Єдиному державному реєстрі декларацій цього року встиг тричі подати декларації: щорічну, у зв'язку з суттєвими змінами в майновому стані та у зв'язку зі звільненням (8 листопада).


 


Павло Солов'ян у квітні задекларував автомобіль Opel Astra Sports Tourer за 229 219 гривень, саме цей автомобіль став причиною звільнення.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх