З 10 листопада кременчужанам почнуть приходити повідомлення про розмір субсидії на жовтень

8.11.2018, 10:32 Переглядів: 3 161

Загальну суму призначеної субсидії за жовтень-листопадбуде відображено в квитанціях зі сплати за житлово-комунальні послуги за листопад

З 10 по 25 листопада кременчужани почнуть отримувати повідомлення про розмір призначеної субсидії на жовтень. Про це повідомляє прес-служба мерії з посиланням на Департамент соціального захисту населення Полтавської обласної державної адміністрації.



Нагадаємо, що у зв’язку із внесенням суттєвих змін до Положення про порядок призначення житлових субсидій (постанова Кабінету Міністрів України № 841 від 17.10.2018) і необхідністю їх врахування при визначенні розміру субсидій, фактичне нарахування субсидій на опалювальний період проведено у першій декаді листопада.


Для домогосподарств, які використовують природний газ або електричну енергію для індивідуального опалення житлова субсидія на опалювальний сезон розраховується з 16 жовтня, для домогосподарств з централізованим опаленням – з дати початку опалювального періоду, визначеної рішенням органів місцевого самоврядування.


У квитанціях з оплати за житлово-комунальні послуги за жовтень сума субсидії не вказана.

Загальну суму призначеної субсидії за два місяці (жовтень-листопад) буде відображено в квитанціях зі сплати за житлово-комунальні послуги за листопад поточного року.


Теги: платежи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх