Волонтер з Кременчука, в якого все забрала пожежа, розпочинає життя з нуля

6.11.2018, 12:02 Переглядів: 5 648

 

Після того як у Костянтина згоріли склади з замовленнями меблів, допомогою для бійців на передову та ремонтоване авто він в першу чергу думав, що добре, хоч колеса Тарасу на передову встиг відправити

Волонтер з Кременчука Костянтин Федчун в невеличкому цеху займався збором меблів й паралельно ремонтував автомобілі для бійців на передову. Він за власні кошти та пожертви небайдужих закуповував деталі для авто - з нуля приводив їх до ладу. 30 жовтня Костя як і завжди затримався на роботі, щоб встигнути завершити роботу, але ця ніч внесла свої корективи. Пожежа на сусідніх складах знищила його «дітище». Вогонь знищив все - від автомобіля, волонтерських речей до станків та замовлень.



- Костянтин Федчун – водій нашого волонтерського авто. Завжди спокійний, фантастично витривалий в роботі, гранично порядний в усіх вчинках. Він не просто водій – він Волонтер. Саме так, без перебільшення – Волонтер з великої літери. Маючи власний невеликий меблевий бізнес, Костя все зароблене витрачав на допомогу бійцям. Не можу навіть сказати, скільки автомобілів він купив, відремонтував і відігнав на передову за ці чотири з половиною роки. Не кажучи вже про такі «дрібниці», як запчастини, оптику, побутову техніку тощо… Можна багато розповідати про поїздки в АТО-ООС, про майже цілодобову роботу без вихідних – ми дивувались, коли ж він спить чи відпочиває?… зараз у мене немає слів. Допомога потрібна волонтеру, - написала волонтер Ольга Назарова. - Дякувати Богу, сам лишився живий і цілий… А Костік ще й прокоментував цю подію: «Добре, хоч колеса Тарасу встиг відправити» (Тарас – наш підопічний снайпер, колеса були потрібні на їх бойовий автомобіль)…


Лише зараз Костянтин починає розбирати склад і все, що від нього залишилося. Друзі та небайдужі кременчужани допомагають всі чим можуть: хтось грошима, а хтось пліч-о-пліч розбирає металобрухт після пожежі.


Допомогу на волонтерську картку надсилають як бійці з передової, мама загиблого воїна, жінка, яка кожну копійку береже для лікування чоловіка, так і звичайні кременчужани.


Якщо ви також хочете приєднатися, щоб допомогти Кості, кошти перераховуйте на картку ПриватБанку: 5168 7554 2277 4246 Назарова Ольга. Обов’язково з поміткою «Для Кості».


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Ольга Назарова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх