«Дніпро» обігрує «Кременчук» по булітах, а «Донбас» забирає очки в «Динамо»: огляд 12 туру УХЛ

26.10.2018, 08:58 Переглядів: 1 547

 

Чим запам'ятається 12 тур Українскої хокейної ліги

26 жовтня завершився 12 тур Української хокейної ліги. 


«Крижані Вовки» - «Білий Барс» 2:3 (0:0, 0:2, 2:1)


У Києві матчем між «Крижаними Вовками» і «Білим Барсом» стартував дванадцятий тур чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги.

Сходу поєдинку команди показали, що націлені завоювати три очки і вирвати перемогу у супротивника. Клуби не переставали засипати опонентів атаками і небезпечними кидками, однак відмінна гра воротарів Микити Глотова і Олександра Качули довгий час не дозволяла відкрити рахунок в принциповому матчі.

Нулі на табло протрималися аж до екватора зустрічі, коли «Білому Барсу» вдалося двічі за 10 секунд прошити голкіпера киян і заволодіти комфортною ігровою і моральною перевагою - свою першу шайбу за новий клуб закинув Олександр Буняк, а також відзначився Микита Лєсников.

Третій період став найбільш видовищним відрізком зустрічі - «Крижаним Вовкам» вдалося відіграти дві пропущені шайби завдяки точним кидкам Кирила Фроленка і Миколи Дворника. Однак, «Барсам» такий розклад поєдинку припав не до душі і команда Костянтина Буценка в форматі 5х3 змогла скористатися помилками противника і закинути третю шайбу у ворота Микити Глотова - вирішальну шайбу на свій рахунок записав капітан білоцерківців Євген Тимченко.



«Кременчук» - «Дніпро» 1:2 (1:0; 0:0; 0:1; 0:0; 0:1)


«Дніпро» вперше в сезоні перемагає «Кременчук» по буллітам. Тепер команди мають однакову кількість очок після 12 турів.



Традиційно, матчі «Кременчука» та «Дніпра» є не надто результативними, але бойовими і видовищними. Рахунок в поєдинку на 18-й хвилині відкрив капітан «Кременчука» Тимур Гриценко, коли на швидкості проскочив повз захисників «Дніпра».

Другий період пройшов в рівній боротьбі під знаком голкіперів - і Георгій Бояршинов, і Олег Петров "тягнули" буквально всі кидки своїх візаві. Особливо відзначився воротар "городян", двічі заробив малі штрафи протягом 11 хвилин.

Однак вплинуло на хід матчу інше вилучення гравця «Кременчука» - Богдан Поліщук заробив 2 хвилини за підніжку, і Олексій Янішевський успішно реалізував цю більшість за 3 хвилини до кінця третього періоду.

Рахунок залишався рівним і в овертаймі, незважаючи на два видалення гравців «Дніпра» і перевагу в два польових гравця для «Кременчука» - в такому форматі команди провели півтори хвилини.

Cерії з 5 післяматчевих кидків для виявлення переможця виявилося недостатньо хокеїстам. Вирішальний кидок по воротах Георгія Бояршинова став шостим - його завдав Роман Мацейко, раніше також реалізував іншу свою спробу.

Таким чином, «Дніпро» наздогнав «Кременчук» в турнірній таблиці, проте за рахунок більшої кількості очок в особистих зустрічах "городяни" залишаються на першому місці.


«Донбас» - МХК «Динамо» 5:3 (1:1; 1:1. 3:1)


Першими шайбу в свої ворота на старті гри пропустили донеччани - Сергій Кузьмик невдало підбив шайбу перед Богданом Дьяченком, і ігровий снаряд опустився точно за спину голкіпера «Донбасу». Після цього господарі пішли вперед усіма силами, і на 16-й хвилині зрівняли рахунок завдяки точному кидку Іллі Коренчука.


У другому періоді МХК «Динамо» знову вийшов вперед - Руслан Максименко виграв вкидання в зоні атаки, а Артем Кобіков потужним кидком пробив Богдана Дяченка. Через 3 хвилини донеччани знову зрівняли рахунок, коли Сергій Кузьмик реабілітувався за помилку в першому періоді.


В середині третього періоду "динамівці" посипалися, і тричі пропустили: по одній шайбі закинули Ілля Коренчук, Дмитро Ігнатенко і Владислав Луговий. Харків'яни змогли відповісти влучним кидком Руслана Максименка, який встановив підсумковий рахунок - 5:3. Таким чином, «Донбас» скоротив відставання від 1-2 місця до 6 очок, а МХК «Динамо» залишається на 4 місці з 9 очками.


Автор: Альона Душенко Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх