«Це моя мрія дитинства», - боксер з Кременчука Дмитро Грушевський

20.10.2018, 14:35 Переглядів: 3 597

 

Двоє кременчуцьких боксерів Андрій Агеєв (ліворуч) та Дмитро Грушевський (праворуч) виконали норматив майстра спорту

Боксер з Кременчука Дмитро Грушевський отримав посвідчення майстер спорту України. Посвідчення 21-річному боксеру вручив міський голова Кременчука Віталій Малецький на прес-конференції СК “Легіон-Спорт”.


Дмитро Грушевський завоював "золото" у ваговій категорії 69 кг на Всеукраїнському турнірі з боксу пам’яті Віктора Зверева та виконав норматив Майстра спорту України з боксу. 


Боксом Дмитро займається з дитинства в СК "Легіон-Спорт". За цей час спортсмен преставляв наше місто на обласних та всеукраїнських змаганнях. Також Дмитра можна було побачити в команді боксерів, які допомагали Сергію Радченку в підготовці до бою з Міхалом Чеслаком.


- Звичайно приємно виконати норматив майстра спорту - мрія дитинства все-таки. Далі в планах підготування до чемпіонату України. Головна ціль - якомога частіше боксувати й набиратися досвіду.


 


Хороші результати здобули Віталій Покуляк й Андрій Агеєв, які виступили на чемпіонаті України з боксу серед чоловіків до 22 років.



Понад 150 учасників зібрали змагання з 3 по 8 вересня в Маріуполі, на базі спорткомплексу “Іллічівець”, відбувся 50-й турнір “Меморіал Макара Мазая”.


Перемогу в ваговій категорії +91 кг завоював Віталій Покуляк. Окрім перемоги Віталій також був відзначений спеціальним кубком “За волю до перемоги”.


19-річний боксер Андрій Агеєв у ваговій категорії 69 кг посів 2 місце, поступившись у фіналі боксеру із Запоріжжя. В тому році був третім, цього разу другий. Андрій на турнір також виконав норматив майстра спорту.


- Було важко, тим паче у ваговій категорії 69 кг багато конкуренції. Цього разу також була найбільша кількість спортсменів у цій ваговій категорії, мабуть найбільша за всі рази коли я був на змаганнях - 29 боксерів. Я потрапив на 5 боїв: кожного дня був бій, окрім одного разу. В фінальному бою був важкий суперник. На мою думку я сам винен в тому, що програв. Я повівся на його манеру бою, але я не засмучуюся, в мене є шанс поїхати до Європи на змагання, - зазначив Андрій Агеєв.


Зазначимо, що “Меморіал Макара Мазая” є найстарішим боксерським турніром в Україні, який щорічно відбувається в Маріуполі. Змагання виявляють таланти однієї з найсильніших світових боксерських шкіл з 1967 року. Зокрема тут в дорослому боксі дебютував Володимир Кличко, а також виступали Василь Ломаченко й Олександр Усик.


За словами тренера Михайла Мельника турнір став відбором на чемпіонат Європи, який відбудеться у березні в Росії.


- У нас відбір на чемпіонат світу потрапили два боксери з клубу це Віталій Покуляк та Андрій Агеєв, - зазначив тренер.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх