Лайфхак для «Спецсервісу»: закарпатські рятувальники зробити фото з пухнастиками

21.10.2018, 10:24 Переглядів: 3 320

  

Рятувальники закликають долцчитися до акції «Надзвичайні тварини від рятувальників»

Закарпатські рятувальники розпочали "добру" акцію. Про це йдеться на сторінці закарпатських рятувальників у фейсбук. Щотижня надзвичайники публікуватимуть історії про пухнастих вихованців притулку «Барбос».


- Якщо ви хочете, аби на вас чекали вдома, раділи й цілували не за щось, а лише за те, що ви просто є, - тоді вам треба взяти додому тварину. Великі і малі, дорослі і зовсім юні, ці собаки та коти мріють про одне - свою постійну та вірну сім’ю! Всі вони стерилізовані, щеплені та здорові. Можливо, вони і не мають батьків-чемпіонів та власних виставкових медалей, однак їх щирому серцю та відданості можуть позаздрити і породисті собаки та коти! Подаруйте щастя їм та собі, прихистіть тварину з «Барбосу» - закликають вони.


 


А от гарячі австралійські пожежники оголилися і знялися з тваринами для календаря. Працівники пожежної охорони Австралії продовжують свою добру традицію з випуску щорічного благодійного календаря, кошти від продажу якого йдуть на добрі справи. Днями в мережі з'явилися знімки з нового видання на 2019 рік, де вони з'являються в кадрі з кумедними представниками дикої природи (коалою, вомбати і сурікатом!) І з милими пухнастими кошенятами. Уже відомо, що кошти, виручені від продажу календаря з гарячими працівниками пожежної охорони, будуть пожертвувані клініці дикої природи зоопарку Австралії.



 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Serhiy Hudak
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх