На журналіста та політика Дмитра Гнапа вилили нечистоти перед початком сесії Полтавської облради

19.10.2018, 12:32 Переглядів: 3 227

 

Дмитро Гнап – борець з «дерибаном газових родовищ». До порядку денного сесії включені питання щодо п’яти газових родовищ на Полтавщині.


На відомого журналіста-розслідувача програми «Слідство.Інфо» Дмитра Гнапа, який цього року подався в політику, вилили нечистоти перед початком сесії Полтавської облради, яка сьогодні, 19 жовтня, проходить у Шишаках.


Про це Дмитро Гнап написав на своїй сторінці й Фейсбук та розмістив фото, де він усміхається, попри «смердючий» інцидент.


 


«Чудовий ранок, друзі. Сесія Полтавської облради зустрічає нас тітушками та відром нечистот. Депутати забарикадувалися в середині і збираються продовжити дерибан газових родовищ. Намагаємося пройти до зали засідань, щоб завадити мерзотникам красти. Не перемикайтесь)», - написав Гнап.


 



На порядку денному сесії Полтавської облради – питання щодо виділення в оренду фірмам п’яти родовищ газу. Гнапу та його команді, як пише він, довелося пробиватися до сесійної зали через кордон правоохоронців.


«Ледь прорвалися через міліцейський кордон і зайшли в сесійну залу. Я своїм запахом трохи зіпсував квітучий настрій керівництву Полтавської облради. Яке вже внесло в порядок денний дерибан п'яти родовищ газу невідомими фірмами-прокладками», - другий допис Гнапа у Фейсбук.

 

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом «смердючого інциденту». Особи «тітушок» поки що не встановлені.

 

«Сьогодні у Шишаках виїзна сесія Полтавської облради. Вранці для участі в заході прибув журналіст і політичний діяч Дмитро Гнап. Коли пан Дмитро вийшов із припаркованого автомобіля, невідомі особи вилили на нього нечистоти і втекли. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 296 ККУ (Хуліганство). Встановлюються особи, які можуть бути причетні до даного правопорушення», - написав на своїй сторінці у Фейсбук прес-офіцер поліції Полтавської області Юрій Сулаєв.

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: Фейсбук, сторінка Дмитра Гнапа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх