Скандальний Хабіб Нурмагомедов хоче в Полтаві відкрити спортивний комплекс

17.10.2018, 08:07 Переглядів: 6 358

Клуб Eagles MMA хочуть створити в обласному центрі Полтавщини 


Боєць зі змішаних єдиноборств Хабіб Нурмагомедов хоче створити у обласному центрі Полтавщини клуб Eagles MMA. Про це дядько спортсмена Алекс Нурмагомедов розповів журналістам, повідомляє sport.ua.


- Саме в Полтаві хоче відкрити спортивний комплекс імені Хабіба Нурмагомедова. Це його мета. Він хоче відкрити його за власні гроші, скільки б на це не пішло. Хабіб говорив, що дуже вдячний українському народу за те, що йому тут допомагали, коли було важко. Він тут жив, виступав і завжди говорив, що Полтава йому дуже подобається, – розповів Нурмагомедов. 


За інформцією Спорт-Експрес, Хабіб Нурмагомедов наступного тижня планує приїхати в Полтаву до рідних. 


Хабіб Абдулманапович Нурмагомедов - боєць змішаних бойових мистецтв, який виступає під егідою Абсолютного бійцівського чемпіонату (Ultimate Fighting Championship, UFC), у жовтні 2018 року - 2 місце в абсолютному рейтингу бійців (після важковаговика Даніеля Корм’є), чемпіон у легкій вазі. За національністю аварець. Провів свій перший бій у Полтаві, тривалий час намагався отримати громадянство України.


6 жовтня 2018 року переміг Конора Мак-Грегора в четвертому раунді задушливим прийомом. Судді оголосили Нурмагомедова переможцем, але глава UFC Дейна Вайт відмовився вручати пояс чемпіона через масову бійку з тренерським складом Мак-Грегора, яку влаштував Хабіб після бою. Під час прес-конференції президент UFC підкреслив, що долю титулу вирішуватиме спеціальна комісія штату Невада, яка, як упевнений Вайт, «прийме жорстке рішення».



Масова бійка після бою

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх