Полтавська команда партії «ОСНОВА» на чолі з Наталією Щербак, від щирого серця вітає з Днем захисника України

14.10.2018, 16:22 Переглядів: 1 221

 

Дорогі захисники!

 

Полтавська команда партії «ОСНОВА» на чолі з Наталією Щербак, від щирого серця вітає з Днем захисника України кожного, хто в той чи інший час віддав своє здоров’я, силу, мужність знання і професіоналізм справі захисту нашої держави!


Особливу подяку хочемо виразити військовослужбовцям, які зараз на Сході країни стримують  російську агресію та захищають наші домівки, рідних та близьких.   Наш спокій  у ваших надійних та сильних руках.


Тож нехай кожен Ваш день буде успішним, кожен вчинок - гідним, кожна ідея - відмінною, кожне слово - твердим, а кожна дія - впевненою Бажаємо міцного здоров’я, добра, миру та щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.


Цього дня, волонтерами Партії була проведена акція, яка мала на меті підкреслити високу повагу політсили до професії військового, шани до всіх тих, хто присвятив своє життя захисту територіальної цілісності та підтримці обороноздатності нашої держави. У ході заходу, волонтери пригощали всіх зацікавлених чоловіків кавою та чаєм, а також, вручали ілюстровані партійні буклети.


    


«Сьогодні наші військовослужбовці проявляють глибокий патріотизм, мужність, стійку витримку й відповідальність, роблять усе можливе для захисту нашої держави, зміцнення її обороноздатності, у такі важкі для країни часи. Я переконана, що навіть у найскладніших умовах Ви будете вірними присязі та спрямуєте всі свої сили й професійну майстерність на підтримання високої бойової готовності та дисципліни», - коментує Наталія Щербак, голова Полтавського обласного осередку політичної партії «ОСНОВА».


Політична партія «ОСНОВА» виступає за посилення підготовки військових української Армії, за активний розвиток військово-промислового комплексу, підприємств галузі, а також оснащення Армії продукцією військового призначення вітчизняного виробництва.

 

Прес-служба Полтавської обласної організації політичної партії «ОСНОВА»

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх