«Тричі вдарте себе по дупі!» – знову скандал на сесії Кременчуцької міськради

12.10.2018, 12:32 Переглядів: 6 138

 

Піддубна та Малецький обмінялися люб'язностями. Колеги-депутати натякнули Піддубній, що її просто можуть виставити за двері сесійного залу та почати переслідувати за автівку, якщо вона нею користується, але не задекларувала

На сесії Кременчуцької міськради 12 жовтня знову спалахнув скандал, у центрі якого опинилася депутат Оксана Піддубна. Під час розгляду одного із земельних питань міський голова Віталій Малецький натякнув, що у Піддубної на Петрівці є гараж для автомобіля. Депутат обурилася й почала вимагати від мера спростування його ж слів. Віталій Малецький не став цього робити. Піддубна не відходила від президії, вигукуючи у гучномовець свою вимогу. Після міський голова дав їй слово.


Депутат з трибуни звинуватила своїх колег у тому, що вони дають гроші на існування провладних сайтів, які регулярно «поливають її брудом».


Вона розповіла, що їй приписували стосунки з олігархом Ігорем Коломойським, трикімнатну квартиру та «королівство».


– В мене нічого крім кредитної квартири немає, з 2007 року, – заявила О. Піддубна.


Вона звинуватила мера в тому, що він систематично заявляє про те, що в неї є квартири, гаражі, автомобілі.


– Коли нічого не знайшли, то добралися до моєї дитини, – сказала О. Піддубна колегам-депутатам й нарікнула їм, що вони і частини не пережили того, що вона пережила за останні роки. – Потім вийшла стаття про сучасну відьму... ніби я відьма і щоб позбутися моїх чар треба тричі вдарити себе по дупі. Віталіє Олексійовичу, ви часто себе по дупі б'єте? Потім видали мене заміж за Жеваго, яхти, вертольот... Апофеоз – психологи і психіатри... Вам не надійшло замовлення на мою фізичну ліквідацію? Я користуюся автомобілем. Їм володіють чотири особи, прізвища котрих я не назву, оскільки на них почнеться тиск.


Піддубна з трибуни почала заявляти, що мер відпочивав у Трускавці, на що витратив майже 200 тис грн, що відпочивав на Мальдівах.


– Мені хочеться там побувать, але я ніколи не був на Мальдівах і, мабуть, не буду, – відповів Віталій Малецький.


– Заберіть свої слова про гараж, або вдарте себе по дупі! – продовжувала вимагати Оксана Піддубна.


Депутат Олександр Головач заявив, що поведінка депутата Оксани Піддубної дає привід для того, щоб її позбавили участі у засіданні міськради – згідно регламенту.


Депутат Валентин Курченко-Гай заявив, що питання про автівку Піддубної вже довго обговорюється в стінах міськради. І якщо депутат користується автівкою, яку не задекларував, то нехай із ним розбираються правоохоронні органи.


– В Оксани Миколаївни гаража немає, – сказав Віталій Малецький й сесія продовжилася.

Автор: Стас Константинов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх