«Основа» висунула кандидата на президентські вибори-2019

27.09.2018, 10:00 Переглядів: 2 744

 

На минулому тижні, відбувся З’їзд політичної партії «ОСНОВА». До участі у заході були запрошені члени Парті та прихильники; політтехнологи та провідні експерти держави.


 Основними питаннями З’їзду були:

- затвердження нової програми Партії,

- участь кандидата від партії «ОСНОВА» на майбутніх у 2019 р. виборах Президента України.


Під час заходу, запрошеним був презентований проект програми Партії – платформа «Наша Основа». Стратегічними напрямками діяльності Партії у рамках платформи є:

1.     Людина. Родина. Повага.

2.     Держава. Економіка. Інновації.

3.     Світ. Безпека. Компроміс.


«Сьогодні Україна стоїть на порозі краху державності та глобальної перспективи. Діючі чиновники є головним розпорядником ресурсів. Чиновники, а не ми, українці. Маючи конкретний поетапний план дії, підтримку та небайдужих українців, ми у змозі повернути країну на правильний шлях», – коментує захід Наталія Щербак, голова Полтавської обласної організації політичної партії «ОСНОВА».

На З’їзді політсили, уповноважені обласних організації Партії розповідали про проблеми регіону та можливі шляхи їх вирішення. Маючи значний досвід у комунальній та нафтогазовій сферах, Анатолій Бистрай розповів про необґрунтовану вартість тарифу на газ на Полтавщині, шляхи та механізми зниження і регулювання цін на ресурс.


«Кожний громадянин України відчуває на собі наслідки проведених реформ та неефективних управлінських рішень влади, відсутність умов для ведення бізнесу та залучення інвестицій. 

Маючи значний досвід роботи у комунальній сфері, для мене однією з головних проблем є відсутність чіткої програми реформування комунального господарства. З цього випливають і проблеми ремонту доріг, і низькою якістю обслуговування житлового фонду, і необ’єктивний рівень ціни на газ та комунальні послуги для населення.

Лише за 2017 р. в Україні видобуто 20,8 млрд куб. м. газу. При цьому, протягом зазначеного періоду, українцями було спожито - 11,23 млрд. куб м. газу. Ці показники свідчать про те, що ми цілком задовольняємо свої потреби газом власного видобутку.

Основна причина необ’єктивних цін полягає у тому, що весь видобуток сьогодні здана в оренду або приватизована. Вартість газу закладена у собівартості практично у кожній галузі виробництва. Тому зниження вартості газу шляхом розвитку власного газовидобування – одна із пріоритетних завдань, а відтак і шлях до нашої енергетичної незалежності», – розповів Анатолій Бистрай, член політради Полтавської обласної організації політичної партії «ОСНОВА».


 


Основним питанням З’їзду було – участь політсили на майбутніх виборах у 2019 р., можливі кандидати для президентських та парламентських перегонів.


«Перед усіма нам стоять серйозні виклики в наступному році. Необхідно не допустити, щоб до влади знову прийшли популісти та корупціонери з нинішньої «злочинної влади». Вони небезпечні для України, вони розпалюють країну через мову, віру та історію, у той час як Україну потрібно «зшивати». Необхідно, нарешті, почати розвивати економіку доки  Україна не зпустошіла від еміграції. Нам потрібно побудувати успішне майбутнє для наших дітей – гідне і щасливе», – розповів у своєму докладі Сергій Тарута, лідер політичної партії «ОСНОВА».


Варто зазначити, що за підсумками праймеріз, 96% учасників висловилися «за» участь партії «ОСНОВА» у чергових виборах Президента України. У той же час, 87% партійців у якості кандидата від політичної партії «ОСНОВА» на президентських виборах бачать одного з її лідерів, народного депутата України Сергія Таруту.

 

                                                            Прес-служба Полтавської обласної

організації політичної партії «ОСНОВА»

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх