Хокеїсти «Кременчука» першими пропустили, але перемогли «Білий Барс»

25.09.2018, 21:00 Переглядів: 2 976

 

Кременчужани скорочують відставання від лідерів турнірної таблиці

25 вересня хокеїсти "Кременчука" перемогли білоцерківських "Білих Барсів". Підопічні Олександра Савицького після пропущеного голу в більшості змогли не тільки повернути статус-кво, а й перемогли суперника.  


«Кременчук» - «Білий Барс» - 9:2

Голи: 0:1. Печерських (Лєсников, 03:04 – менш.), 1:1. Хрішпенц (Гриценко, Ворона, 03:18 – більш.), 2:1. Горлушко (Кисельов, Толстушко, 09:44 – більш.), 2:2. Дурдиєв (Печерських, Лєсников, 10:01), 3:2. Тютченко (Красильников, Гриценко, 23:48), 4:2. Гриценко (Ворона, 24:27), 5:2. Красильников (Грицьких, 27:27), 6:2. Грицьких (Толстушко, Тютченко, 29:57 – більш.), 7:2. Кисельов (36:11), 8:2. Толстушко (Зайцев – 43:09), 9:2. Савченко (Ворона, Гриценко – 48:47).

«Кременчук»: Гордюшин (Петленко); Толстушко - Грицьких, Севрюгин - Хрішпенц, Горлушко - Ефимочкін, Савицький - Бєльський; Тютченко - Красильников - Шиманський, Савченко - Гриценко - Ворона, Кисельов - Фурса - Зайцев, Гончаров - Кривошапкін - Муртіщев
«Білий Барс»: Кучер (Качула); Гребеник - Ядловський, Логач - Таран, Васильєв - Гриценко, Грицюк - Собко; Бородай - Качан - Тимченко, Дурдиєв - Печерських - Лєсников, Панченко - Арабов - Панов, Резюк - Андращук - Ромахін



Як повідомляє прес-служба ХК "Кременчук", стартовий період підтвердив очікування вболівальників і пройшов в упертій боротьбі, що і відобразилося на рахунку - 2: 2. У меншості на 4 хвилині відкрив рахунок «барс» Печерських, але вже через 14 секунд Хрішпенц реалізував більшість і відновив статус-кво. У першій двадцятихвилинці команди ще раз обмінялися голами: на шайбу Горлушко точним пострілом відповів Дурдиєв.


У перерві нападник «Білого Барса» Іван Панов сказав: «У першому періоді обидві команди обмінялися дуже швидкими шайбами, і це дало хорошу енергію і тієї, і іншої команди. Ми зараз на взводі, заряджені, і гра буде такою напруженою до кінця».


Але цим словам не судилося збутися. У другому періоді підопічні Олександра Савицького додали, та так, що відправили у ворота суперника п'ять шайб, вже вирішене ще до другої перерви долю матчу. У кременчужан відзначилися Тютченко, Гриценко, Красильников, Грицьких і Кисельов.


У другому перерві капітан кременчужан Тимур Гриценко прокоментував: «У першому періоді був невеликий мандраж, вплив трибун. А в перерві ми проаналізували свої помилки, вийшли й зіграли у свій хокей. Постараємося провести такий же третій період, побільше грати в атаці й забити більше голів».


І в заключній двадцятихвилинці «городяни» довели рахунок до ще більш розгромного - 9: 2, відправивши у ворота гостей дві шайби після кидків Толстушко і Савченко. Кременчужани здобули третю перемогу поспіль і набрали дев'ять очок після чотирьох ігор.


- «Білий Барс» - «не ликом шитий». Поки були у них сили вони боролися. Потім ми десь додали. Плюс команда у нас десь майстровиті. У них можливо, десь підкачала молодь. Але в подальшому нам буде дуже складно з цією командою боротися, - цитує прес-служба клубу головного тренер ХК «Кременчук» Олександра Савицького.


Головний тренер «Білого Барса» Костянтин Буценко:

- На жаль в другому і третьому періодах ми отримали такий результат, який на табло. Ми будемо дивитися і розбиратися, що сталося. Причина того, що ми багато пропустили - велика кількість непотрібних вилучень і помилок з нашого боку.


Турнірна таблиця

 


Наступний матч "Кременчук" зіграє вдома 30 вересня проти "Донбасу". Початок матчу о 15.45. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх