Тренер збірної Андрій Шевченко після матчу з «Арсеналом» підбадьорив «ворсклян»

22.09.2018, 09:33 Переглядів: 2 937

 

Футболісти навіть поспішили вийти з душових кабін

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко після поразки "Ворскли" у матчі з "Арсеналом" вирішив підбадьорити полтавців. За інформацією прес-служби "Ворскли", одразу після фінального свистка у грі «Арсенал» – «Ворскла», де гості поступилися з рахунком 2:4, до роздягальні «біло-зелених» завітала зірка світового футболу.


- Як тільки Андрій Шевченко з’явився на порозі, всі одразу ж підняли голови, дехто звівся на ноги, інші поспішили вийти з душових кабін, бо й справді було цікаво, про що говоритиме тренер головної команди країни. Промовляв з усмішкою на обличчі. Відразу ж бажаючи підбадьорити хлопців, швидко розповів, якою він побачив цю гру, і наголосив на тому, що за такий футбол проти «Арсенала» в жодному разі не може бути соромно. - йдеться у повідомленні.


Полтавська команда стартувала в Лізі Європи нинішнього сезону з поразки, в якій навряд чи можна дорікнути хлопцям Василя Сачка, зважаючи на статус суперника.




«Арсенал» (Лондон, Англія) – «Ворскла» (Полтава, Україна) 4:2

Голи: Обамеянг (32), Уелбек (48), Обамеянг (56), Озіл (74) - Чеснаков (76), Шарпар (90+3)

«Арсенал»: Лено, Ліхтштайнер, Монреаль, Папастатопулос, Холдінг, Ельнені, Торрейра (Гендузі, 57), Мхітарян, Айуобі (Сміт-Роув, 70), Уелбек, Обамеянг (Озіл, 57). Тренер: Унаї Емері

«Ворскла»: Шуст, Артур, Даллку, Пердута, Чеснаков, Шарпар, Кобахідзе (Сергійчук, 77), Ребенок, Кравченко (Скляр, 70), Коломоєць, Кулач (Карека, 75). Головний тренер: Василь Сачко


Перший потенційно небезпечний епізод поблизу воріт Арсенала зметикували Ребенок, Артур і Коломоєць, та Юрій опинився в офсайді. Арсенал потроху шукав шляхи підходу до воріт Шуста, і робив це по-британськи педантично, спокійно. Фланговий навіс міг би замикати Кулач, та трішки не порозумівся з Коломойцем. Згодом Ребенок завдав першого удару в площину воріт Лено.


Після півгодини гри в перспективній атаці Кравченко припустився помилки, пропускаючи м'яч на партнера, в результаті чого лондонці втекли в контратаку, наслідком якої став гол Обамеянга, який упіймав Шуста на протиході. Свій успіх автор першого голу міг повторити наприкінці тайму, та поцілив у дальню стійку. А з ударом Мхітаряна в дальню «дев'ятку» упорався Шуст. Рахунок подвоївся на старті другого тайму, коли з ідеальної подачі Мхітаряна скористався Уелбек, головою забивши з воротарського майданчика. Третій гол, що його записав на свій рахунок все той же Обамеянг, вийшов красивим за виконанням, і зірвав шалені овації на трибунах Емірейтс - 3:0. «Ворскла» кожен свій шанс у контргрі намагалася використати максимально ефективно. Ребенок подав із кута штрафного, але оборона господарів поля винесла цю подачу.


4:0 – це гол Озіла, до якого дійшла передача справа. А тепер слова до честі всієї «Ворскли», яка змогла зібратися, і втекти від болісної поразки грізному «Арсеналу» завдяки голам капітана Чеснакова і Шарпара, після прицільного пострілу якого з-за меж карної зони суддя одразу ж дав фінальний свисток – 4:2.


Головний тренер "Ворскли" Василь Сачко після гри зазначив:

- Дуже добре, що почали груповий етап Ліги Європи одразу з «Арсенала». Ми програли, але хорошій команді, а значить для нас це - великий досвід. «Арсенал» - фаворит не тільки нашої групи, а й турніру. Ми в першому таймі дотримувалися плану на гру, встигали перебудовуватися, поки нас вистачало, хлопці віддавалися на полі. Ми знали, що нам не можна розкриватися. Не зовсім виходила в нас гра на швидких атаках, адже ми повністю віддали ініціативу супернику. У другому таймі пропустили швидкий гол, «розклеїлися». Але після пропущених м'ячів трохи розкріпостилися, стали втікати в атаки, почали з'являтися моменти й напівмоменти. Ці два забитих м'ячі нададуть упевненості. Ми розберемо гру. М'ячі нам забивали після наших же помилок. Уся гра, як і приїзд сюди в цілому, показують, до чого нам потрібно прагнути.


Найближчий поєдинок Ліги Європи полтавці зіграють вдома 4 жовтня проти лісабонського «Спортинга».


Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Ворскла", ФК "Арсенал"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх