Кременчуцький дзюдоїст завоював бронзу Всеукраїнського турніру до Дня війскового розвідника

19.09.2018, 16:31 Переглядів: 1 841

 

Змагання у Кропивницькому зібрали понад 300 спортсменів

16 вересня у Кропивницькому відбувся відкритий всеукраїнський турнір з дзюдо до Дня військового розвідника. ІІІ Всеукраїнський турнір зібрав дзюдоїстів 2005-2006 р.н., 2007-2008 р.н. Усього приймали участь 370 спортсменів, 30 команд. 


Вихованець СК «Кремень дзюдо» Олександр Неграш виступив у ваговій категорії 60 кг. Кременчужанину вдалося завоювати бронзову нагороду на турнірі.  


Зазначимо, що 7 вересня відзначається День військового розвідника. Ця дата була обрана не випадково, саме в цей день, в 1992-му році вийшов Указ Президента України, який відкрив нову сторінку в історії оборонного відомства суверенної держави. Назва цього Указу звучить так: Указ «Про Управління військової стратегічної розвідкі Міністерства оборони України». Даним документом розпочато найсучаснішу історію української військової розвідки. Відомство військової розвідки зовсім не афішує себе. Про його подвиги ми зазвичай дізнаємося набагато пізніше, ніж вони мають місце бути. В основному це відбувається на підставі відкритих документів, які стають доступні нашому суспільству по закінченню строків давності грифу «цілком таємно» і свідчать про безпрецедентні подвиги наших військових розвідників, для яких їхня діяльність не виходить за рамки звичайних відпрацьованих ситуацій.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Кремень дзюдо"
Теги: дзюдо
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх