«Щось пороблено» в будинку №42 на Переяславській у Кременчуці (уже перероблено)

14.08.2018, 16:31 Переглядів: 3 838

 

З обох кранів тече гаряча вода, і якесь «джерело» дзюрчить з люку понад будинком. «Чи не наша холодна це витікає?» - запитує мешканка

Кременчужанка Тетяна, мешканка будинку на вулиці Переяславській, 42, не знає, як рятуватися від благ цивілізації  - з обох кранів у її квартирі тече гаряча вода. Гаряча натікає і в бачок унітазу.


Усе почалося 10 серпня. Тетяна думала, що це пов’язано з ремонтними роботами водоканалу – і все відновиться саме собою. Та гаряча (майже кип’яток) продовжувала текти з обох кранів. Та, як з’ясувала Тетяна, не в усіх мешканців будинку, а в її та квартирі знизу у сусідів, по стояку. Мешканка стала звертатися і до служби допомоги мера 1563 і до керуючої компанії «Місто для людей».


- Гарячу воду доводилося спускати по 5 хвилин, щоб потекла прохолодна. У суботу взагалі шпарив кип’яток. У бачок унітазу набирався. Приїхала в суботу аварійка «Міста для людей». Нічого не дивилися, не робили – зробили припущення, що в сусідів щось не те з кранами – зі змішувачем. Але ж я сусідів не перевірятиму! Я гроші управителям за послуги плачу – це їхня робота. У мене мала дитина, на дворі спека, а тут і помитися неможливо – з крану тече кип’яток! - обурюється Тетяна.


Зате біля свого будинку вона знайшла «джерело», яке витікало з люка і текло під гірку з Переяславської до вулиці Чкалова.  


 


- Може, це наша холодна, за яку ми платимо, витікає? – припускає мешканка.

Що кажуть в МДЛ

«ТелеграфЪ»  зв’язався з керуючою компанією «Місто для людей».  Ми повідомили, що в будинку «щось пороблено» з водою – причому двічі. Нас обнадіяли: тече не вода, а каналізація. Як то кажуть, «не вмер Данило, так болячка задавила». А про холодну воду пообіцяли подбати.


- Гаряча «перетискає» холодну – значить, у когось несправний змішувач на стояку в квартирі, - каже Юрій Дон, керівник підрядної організації, що виконує сантехнічні заявки компанії «Місто для людей». – Але в мене навіть не було такої заявки. Я відправлю робітників, вони перевірять гарячу воду, а щодо люку – то це каналізація на підпорі – водоканалівська, не наша. Ми передамо заявку на водоканал. Стосовно нашої заявки про гарячу воду – відправлю бригаду, вони з’ясують, у кого несправний клапан на  змішувачі.

- Але аварійна бригада приїздила – і нічого не зробила.

- Вірогідно, пройшлися по квартирах – нікого немає вдома. Для того, щоб виявити, треба потрапити до квартир по стояку.


Будинок на вулиці Переяславській, 42 удруге за місяць привертає увагу «Телеграфа» комунальними негараздами. Так, нещодавно водоканальці влаштували потоп у квартирі мешканки, а МДЛ змусила ходити до туалету з відром кілька днів.



Мабуть, таки у будинку «щось пороблено»… І це «щось» заважає управителям у «Місті для людей» спільно з іншими комунальними службами вчасно розгрібати ці халепи, щоб людям не доводилося шукати посередництва ЗМІ. 


Наостанок. Коли ми писали цей матеріал, Тетяна повідомила, що представник МДЛ із нею зв'язався. Пообіцяли бригаду із 19.00 до 20.00. 


Доповнено

15.08. Як повідомила Тетяна, учора ввечері  (14.08) «Місто для людей» налагодило подачу холодної води. Комунальники також проводили роботи на вуличних мережах, де з люку дзюрчала вода. 


- Ми вам дуже вдячні за те, що підняли питання і допомогли вирішити проблему, - написала нам мешканка будинку. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх