Під Кременчуком невідомі викинули в зав'язаному мішку вагітну собаку – ніби будівельне сміття

1.08.2018, 08:01 Переглядів: 5 245

  

Увагу дівчини привернув будівельний мішок на узбіччі траси, який... почав рухатися

До "Спецсервісу" молода дівчина привезла вагітну собаку, яку невідомі зав'язали в будівельному мішку й викинули на узбіччя траси. Про цей страшний випадок жорстокого поводження з тваринами розповіла начальник служби відлову та утримання КП «Спецсервіс Кременчук» Марина Кожушко. 


- Сьогодні приїхала дівчина, привезла маленьку, симпатичну собачку. Ми одразу помітили, що у собаки скоро будуть цуценята. Що трапилося, навіщо привели майбутню маму в Спецсервіс? І ось, що ми почули... Дівчина їхала по трасі між с. Щербаки і с. Романки, на узбіччі помітила туго зав'язаний, будівельний мішок, він ворушився! Зупинилися, розв'язали і побачили це вагітне диво... Собачка зовсім ручна, ласкава, в довірливих очах - переляк і печаль. Чим же вона так прогнівила своїх господарів? Напевно, тим, що так знахабніла, що зібралася народжувати... Ми назвали її Волга, відвезли на УЗД, собака здорова і цуценята з'являться вже скоро, – зауважила Марина Кожушко.


У "Спецсервісі" припускають, що можливо, так жорстоко поступили з твариною сторонні люди, а господарі шукають і чекають. Якщо Ви знаєте господарів, будь ласка повідомте в Спецсервіс.


- Пункт тимчасового утримання переповнений, для Волги і її потомства потрібен окремий вольєр, якого у нас немає! Та й мама з дітьми небажані – постійно змінююються дорослі собаки, які приносить багато інфекцій, небезпечні для малюків. Звичайно, Волга залишиться у нас, і ми ні за що її не образимо, але ми дуже сподіваємося на чудо – раптом, чиєсь серце здригнеться, і наша Волга з майбутнім потомством знайде хороший, добрий будинок, – додала Марина.


Контакти

КП "Спецсервіс-Кременчук" вул. Горького, 48/75
067 203 21 97 - черговий телефон, Спецсервіс.


Як раніше повідомляв «ТелеграфЪ», у Кременчуці на вул. Київській знайшли цуценя в зав'язаному «на щастя» пакеті.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Марина Кожушко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх